Jurassic Rock julkisti loput esiintyjänsä — Tämän kesän ohjelma on nyt valmis

Jurassic Rock palaa tänä kesänä musiikillisesti juurilleen rockiin, punkiin ja raskaaseen musiikkiin.

Risto Hämäläinen

Jurassic Rock järjestetään taas Kenkäveron pelloilla. Arkistokuva.

Mikkelissä 3.—4. elokuuta järjestettävä rockfestivaali Jurassic Rock on julkaissut loput tämän kesän esiintyjistään. Kaikki ovat kotimaisia.

Mikkeliin saapuvat melodista heavyrockia soittava Maj Karma, punk-yhtye Anal Thunder ja thrash metal -yhtye Lost Society.

Jo aiemmin Jurassic Rock on kertonut saaneensa Kenkäveron pelloille pääesiintyjiksi ruotsalaisen hardcorepunk-yhtyeen Raised Fistin, harvoin Suomessa nähdyn norjalaisen death punk -yhtye Turbonegron sekä amerikkalaisen Vince Neilin, joka tunnetaan Mötley Crüe -yhtyeen laulajana. Neil esittää Jurassic Rockissa myös The Best Of Mötley Crüe -show’n.

Mikkelissä esiintyy myös useita muita kotimaisia yhtyeitä kuten Apulanta, Stam1na, Klamydia, Von Hertzen Brothers ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus.

Jurassic Rockin päiväkohtaisen ohjelman voit katsoa täältä. Leirintäalueen liput ovat nyt myynnissä. Viime vuosien tapaan leirintäalueella on koko viikonlopun ajan runsaasti oheisohjelmaa.

Jurassic Rock palaa tänä kesänä musiikillisesti juurilleen rockiin, punkiin ja raskaaseen musiikkiin. Myös festivaalin omistusjärjestelyt ovat muuttuneet. Voit lukea lisää alla olevista linkeistä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet