Seela Sella, Satu Silvo ja Reidar Palmgren Juvalle

Kuninkaankartanon kesäteatterissa esitetään ensi kesänä Seela Sellan 80-vuotisjuhlanäytelmä Pieni eläin, Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin miehittämä Takahuoneen taika ja Jussi Ollilan sekä Jerry Mikkleisen Maltti ja Valtti.

Vesa Vuorela

Reidar Palmgren, Seela Sella ja Satu Silvo markkinoivat Kuninkaankartanon kesäteatteria tiistaina Mikkelin Kenkäverossa. Kuvassa mukana myös Martta.
Reidar Palmgren, Seela Sella ja Satu Silvo markkinoivat Kuninkaankartanon kesäteatteria tiistaina Mikkelin Kenkäverossa. Kuvassa mukana myös Martta.

Kuninkaankartanon kesäteatterissa esitetään ensi kesänä Seela Sellan 80-vuotisjuhlanäytelmä Pieni eläin, Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin miehittämä Takahuoneen taika sekä Jussi Ollilan ja Jerry Mikkelisen Maltti ja Valtti. Näytelmät tuottaa Pauliina Hukkanen.

Pieni eläin on neljäs osa Sellalle kirjoitetusta trilogiasta, toteaa ohjaaja Kari Paukkunen. Monologin käsikirjoittaa Leena Tamminen. Pienen eläimen esikuvana on Disney-hahmo Nasu, joka on aina ollut Sellan suosikki. Tosielämän pariskunta Silvo ja Palmgren esittävät pariskuntaa myös näyttämöllä Pasi Lampelan kirjoittamassa näytelmässä, jonka alkuperäinen nimi on Vain Bocelli puuttuu. Nimi vaihtui tuottaja Hukkasen pyynnöstä.

Kuninkaankartanon kesäteatterin näytöskausi 2017 alkaa 10. kesäkuuta. Lipunmyynti käynnistyy marraskuun alussa.

Kirsti Vuorela

Kirsti Vuorela

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.