Topelius- ja Arvid Lydecken -palkintoehdokkaat julki

Suomen nuorisokirjailijat ry jakaa vuosittain kaksi kirjallisuuspalkintoa.

Suomen nuorisokirjailijat ry jakaa vuosittain kaksi kirjallisuuspalkintoa: Topeliuspalkinnon ansiokkaalle nuortenkirjalle ja Arvid Lydecken -palkinnon ansiokkaalle lastenkirjalle.
Vuoden 2015 Topelius- ehdokkaat ovat Siiri Enoranta: Surunhauras, lasinterävä (WSOY), Anna Hallava: Sammakkoprinsessa (WSOY), Mervi Heikkilä: Louhen liitto (Haamu), Jyri Paretskoi: Shell´s Angles ja beibit (Karisto), Kirsi Pehkonen: Voittolaukaus (Karisto).
Arvid Lydecken -ehdokkaat ovat Saku Heinänen: Zaida ja elovalkeat (Tammi), Tomi Kontio: Koira nimeltään Kissa (Teos), Hanna Lundström: Rassel prassel puss (S&S), Timo Parvela: Kepler62. Kirja yksi:Kutsu (WSOY) ja Tuutikki Tolonen: Mörkövahti (Tammi).
Voittajat julistetaan 13.1. 2016.

(Korjattu kello 12:03 Saku Heinäsen Zaida ja elovalkeat -teoksen kustantaja.)

Kirsti Vuorela

Kirsti Vuorela

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet