Mäntyharjun palomiesten varastettu palju löytyi yöllä hyvässä kunnossa — ohikulkija löysi hylättynä hiekkatien varresta Kymenlaaksosta

Mäntyharjun palomiesyhdistys on saanut varastetun paljunsa takaisin. Palju löytyi torstain vastaisena yönä, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Jarkko Ahvenainen.

Mäntyharjun palomiesten varastettu palju on hyvin tunnistettavissa.

Mäntyharjun palomiesyhdistys on saanut varastetun paljunsa takaisin. Palju löytyi torstain vastaisena yönä, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Jarkko Ahvenainen.
Poliisit soittivat Ahvenaiselle puolilta öin. Sivullinen henkilö oli ilmoittanut hätäkeskukseen, että kyseinen palju saattaa seisoa hiekkatien varressa Kymenlaakson puolella.
— Poliisit olivat matkalla katsomaan, ja minä lähdin tästä myös kaverin kanssa. Kyllähän se siellä oli hylättynä hiekkatien liittymään.

Ahvenaisen mukaan palju oli löydettäessä täysin kunnossa ja renkaat ehjät.
— Takavalossa oli vähän soraa — olivatkohan yrittäneet peruutella johonkin, hän aprikoi.
Tällä hetkellä palju on Ahvenaisen mukaan varmassa tallessa.
— Varaustoiminta jatkuu niin kuin ennenkin.

Palju vietiin Mäntyharjun paloaseman pihasta keskiviikon vastaisena yönä. Ahvenainen ihmettelee paljun anastaneiden toimintaa.
— Tuntuu vähän tyhmältä, että varastetaan palju paloaseman pihasta, hinataan sitä 30_35 kilometriä ja jätetään siihen.
Hän arvelee, että paljun viejät ovat säikähtäneet huomatessaan kyltit paljun kupeessa. Myös tapauksen saama runsas huomio on voinut säikäyttää.
Tieto paljuvarkaudesta levisi laajalle sosiaalisessa mediassa.
— Suuret kiitokset kaikille, jotka osallistuivat paljun etsintään.

Elina Keskitalo

Elina Keskitalo

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.