Pakettiauto kaatui tielle Kuortissa Pertunmaalla – Risteyskolarissa oli mukana yhdeksän ihmistä

Onnettomuus sattui niin sanotussa entisen Studiolasin risteyksessä lähellä Kuortin ABC-asemaa.

Veera Järvenpää

Pakettiauto kaatui tielle Kuortissa Pertunmaalla – Risteyskolarissa oli mukana yhdeksän ihmistä

Pakettiauto kaatui Kuortissa Pertunmaalla sattuneessa kolarissa, jossa osallisena oli kolme ajoneuvoa. Pakettiauton lisäksi risteyskolarissa oli mukana kaksi henkilöautoa.

Päivystävä palomestari Timo Merivirta Etelä-Savon pelastuslaitokselta kertoo, että osallisena oli yhdeksän ihmistä. Ensihoito tarkasti heidät.

Onnettomuus sattui niin sanotussa entisen Studiolasin risteyksessä eli Hennalantien, Kuortintien, Heinolantien ja Höltän kylätien risteyksessä.

Pakettiauto oli ajamassa Pertunmaalta Kuortin ABC:lle päin, kun Heinolantietä ajoi henkilöauto Heinolan suunnasta Mikkeliin päin. Se ajoi kolmion takaa pakettiauton eteen ja törmäsi pakettiauton takakulmaan.

Pakettiauto kaatui törmäyksen voimasta tielle kolmannen henkilöauton eteen. Kolmas henkilöauto oli tulossa ABC:ltä päin ja menossa Pertunmaan kirkonkylän suuntaan. Se osui pakettiautoon kevyesti.

Pakettiautossa oli vain kuljettaja. Kolmion takaa tulleessa autossa oli neljä aikuista ja yksi lapsi. ABC:ltä tulleessa autossa oli kaksi aikuista ja yksi lapsi.

Jos kartta ei näy, katso se tästä.