Nyt haetaan Etelä-Savon sotelle johtajaa - myös monta muuta paikkaa avoinna

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän avaintehtävät ovat haussa. Sairaanhoitopiiri muuttuu kuntayhtymäksi ensi viikolla.

Antero Teittinen

Etelä-Savon sairaanhoitopiiri muuttuu Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymäksi. Henkilöstöä kuntayhtymässä työskentelee noin 3100.

Etelä-Savon sairaanhoitopiiri muuttuu Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymäksi 1. maaliskuuta.
Kuntayhtymän avaintehtävät on nyt julistettu haettaviksi. Johtajan virka tulee avoimeen hakuun. Haku siihen päättyy 18. maaliskuuta.
Tällä hetkellä sairaanhoitopiirin vt. johtaja on Vesa Vestala.

Lisäksi muut avaintehtävät laitetaan hakuun sisäisesti. Näitä ovat viiden päävastuualueen johtajan tehtävät, hallintojohtajan, talousjohtajan, henkilöstöjohtajan ja tietohallintojohtajan tehtävät. Sisäisessä haussa on myös kolmen toimistosihteerin tehtävät. Näihin tehtäviin pitää hakea 11. maaliskuuta.
Laajentuvan tehtävän mukainen henkilöstö siirtyy kuntayhtymälle 1.1.2017.
Kuntayhtymän henkilöstömäärä on noin 3 100 ja liikevaihto noin 300 miljoonaa euroa. Kuntayhtymän jäsenkunnissa on yhteensä noin 103 000 asukasta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.