Kaakon Viestinnälle uusia päätoimittajia – Ojutkangas jatkaa Itä-Savon ja Länsi-Savon päätoimittajana

Kaakon Viestinnän toimitusten johto uudistuu.

Vesa Vuorela

Tiina Ojutkangas jatkaa Itä-Savon ja Länsi-Savon vastaavana päätoimittajana.

Kaakon Viestinnän toimitusten johto uudistuu.

Etelä-Saimaaseen, Kouvolan Sanomiin ja Kymen Sanomiin on nimitetty paikalliset vastaavat päätoimittajat. Etelä-Saimaan vastaavana päätoimittajana aloittaa huhtikuun alussa Eeva Sederholm, Kouvolan Sanomien vastaavana päätoimittajana Petri Karjalainen ja Kymen Sanomien vastaavana päätoimittajana Päivi Taussi-Forsman.

Tiina Ojutkangas jatkaa Länsi-Savon ja Itä-Savon vastaavana päätoimittajana. Ojutkangas on ollut Itä-Savon vastaava päätoimittaja vuodesta 2013 ja Länsi-Savon vastaava päätoimittaja vuodesta 2014.

Paikalliset vastaavat päätoimittajat johtavat paikallisia toimituksia ja vastaavat sananvapauslain mukaisesti paikallisista sisällöistä.
- Paikallinen sisältö on meidän asiakkaillemme ydinasia. Oman seudun uutiset, taustat ja keskustelun herättäminen ovat tärkeintä oli kysymys päätöksenteosta, urheilusta tai kulttuurista. Ammattitaitoinen toimitus, joka tuntee paikalliset asiat pitkältä ajalta, mahdollistaa laadukkaan paikallisen journalismin, Ojutkangas sanoo.

Toimituksiin on lisäksi perustettu uusi sisältöjohtajan tehtävä, johon on nimitetty Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien vastaava päätoimittaja Pekka Lakka. Lakan tehtäviin kuuluu muun muassa johtaa Kaakon Viestinnän toimitusten yhteisiä toimintoja ja vastata sananvapauslain mukaisesti muista kuin paikallisesti tehdyistä sisällöistä.

Kristiina Tiippana

Osallistu keskusteluun

Länsi-Savo