Törkeä rattijuoppo törmäsi pysäköityyn autoon Mikkelin Porrassalmenkadulla — Varas vei moottoripyörän, myös Tuukkalantien työmaalle murtauduttiin

Varastetun KTM-merkkisen moottoripyörän rekisterinumero on 76—MEL. Poliisi pyytää havaintoja moottoripyörästä.

Poliisi pyytää vihjeitä kolhitusta autosta ja varastetusta moottoripyörästä.
Poliisi pyytää vihjeitä kolhitusta autosta ja varastetusta moottoripyörästä.

Poliisi sai tiistaina hätäkeskukselta tiedon Porrassalmenkadulla ajaneesta autosta, joka törmäsi toiseen Porrassalmenkadun varrelle pysäköityyn autoon. Törmäyksen jälkeen auto ajoi pois paikalta, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.

Poliisipartio löysi törmänneen auton kuljettajineen Graanin liikekeskuksen pysäköintialueelta. Mikkeliläinen 80-luvulla syntynyt mieshenkilö puhalsi alkometriin hieman yli 2,4 promillea. Miehen ajo-oikeus ei ollut voimassa.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Porrassalmenkadulla pysäköidyn ja kolhitun auton rekisteritunnut ei ole poliisin tiedossa. Auto on valkoinen, uudehko ja merkiltään mahdollisesti Nissan.

Poliisi pyytää auton omistajaa ilmoittautumaan poliisin palvelupäivystykseen tai vihjenumeroon 029 5415 232 .

Mikkelissä on varastettu KTM-merkkinen moottoripyörä, jonka rekisterinumero on 76—MEL.

Pyörä oli lukitussa autohallissa Porrassalmenkadulla. Poliisi pyytää vihjeitä tapahtuneesta ja havaintoja moottoripyörästä.

Murtovarkaat iskivät Tuukkalantie 2:ssa sijaitsevan rakennustyömaan varastokontteihin ja rakenteilla olevaan kiinteistöön.

Varkaat saivat mukaansa erilaisia työkaluja ja elektroniikkaa.

Uusimmat uutiset