Sunnuntain Jättikirppis on kesän viimeinen, myös Kesäkatu ja Lasten lauantai jäävät pitämättä – EPF peruu loppuvuoden tapahtumat koronatilanteen vuoksi

 "Tämän vuoden osalta meidän tapahtumat on nyt taputeltu", tuottaja Mikko Romo kertoo.

Jaakko Avikainen

Jättikirppis Mikkelin torilla.
Jättikirppis Mikkelin torilla.

Event Production Finland (EPF) tiedottaa peruvansa loppukesän tapahtumansa pahentuneen koronatilanteen vuoksi. Sunnuntaina 16.8. Mikkelin torilla vietettävä Jättikirppis jää kesän viimeiseksi. EPF tuottaa lisäksi muun muassa Kesäkatu ja Lasten lauantai -tapahtumia. Myös ne on peruttu loppuvuoden osalta.

Tuottaja Mikko Romo kertoo, että Jättikirppiksiä olisi ollut loppuvuodelle suunnitteilla vielä kymmenkunta, Kesäkatu ja Lasten lauantai -tapahtumia kumpaakin yksi.

– Tämän vuoden osalta meidän tapahtumat on nyt taputeltu, Romo sanoo.

EPF:n lähettämässä tiedotteessa kerrotaan, ettei yritys halua ottaa riskejä koronan kanssa ja sen takia he toimivat ennakoivasti ja peruuttavat kaikki tapahtumat sunnuntain jälkeen.

Yritys pahoittelee peruutusten aiheuttamaa harmia ja kertoo palauttavansa Jättikirppiksen myyntiruutumaksut peruuntuneihin tapahtumiin myyntiruutuja varanneille.

Tiedotteessa kerrotaan, että Kahvila Toripulun toiminta jatkuu toistaiseksi. Ravintolatoimintaan liittyvät erikoistilaisuudet EPF aikoo toteuttaa erikseen ilmoitettavalla tavalla.

Ensi vuoden suunnitelmista Romo ei osaa vielä kertoa.

– Katsellaan, kun lumet maahan laskeutuu, että mikä on sitten tilanne.