Luvassa hellettä - Ilmatieteen laitoksen mukaan iltapäivällä lämpöä on 24 astetta

Puolipilvinen sää muuttuu perjantai-iltana pilviseksi ja lämpötila laskee.

Tänään perjantaina on luvassa lämmin päivä, vaikka aurinko ei paistakaan pilvettömältä taivaalta.

Mikkelin seudulla Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan lämpötila kohoaa tänään reilun kesäisiin lukemiin. Iltapäivällä kello 15 liikutaan hellerajalla 24 asteessa.

Puolipilvinen sää hillitsee tänään lämpötilan nousua. Illalla kello 18 mennessä säätyyppi muuttuu puolipilvisestä pilviseksi ja lämpötila putoaa 22 asteeseen. Ilta pysyy kuitenkin varsin lämpimänä, sillä kello 21 lämpöä on 20 astetta.

Lauantaista on ennusteen mukaan tulossa pilvinen päivä ja päivälämpötila on 10 — 15 astetta. Pilvisyydestä huolimatta sateita ei ole luvassa.

Lauantain ja sunnuntain välinen yö on selkeä ja lämpötila käy alimmillaan kuudessa plusasteessa.

Sunnuntaina päivälämpötila on korkeimmillaan +15 astetta.

Alkuviikosta pilvinen säätyyppi jatkuu. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä on selkeämpää ja lämpötila on alimmillaan +5 astetta. Maanantaina päivälämpötila on 20 astetta ja tiistaina jäädään 15 asteeseen. Sateita ei ennusteen mukaan ole alkuviikostakaan luvassa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.