Hirvensalmi myy sote-tilat, mutta ei nimennyt vielä ostajaa — Kaksi muutakin terveysyhtiötä kiinnostui kunnasta Attendon avauksen jälkeen

Hirvensalmen kunnanhallitus teki periaatepäätöksen kunnan sote-kiinteistöjen myymisestä ja terveyspalvelujen uusimisesta. Neuvottelut aloitetaan, mutta ostajaa ei erikseen nimetty. Attendon mukaan Hirvensalmen kaltainen kunta kiinnostaa terveysmarkkinoilla.

Mari Koukkula

Hirvensalmi aloittaa neuvottelut soten kiinteistönsä myynnistä. Kunnanhallitus teki asiasta periaatelinjauksen maanantaina. Aikanaan kaupoista päättää valtuusto.

Hirvensalmen kunta aikoo myydä omistamansa sosiaali- ja terveystoimen kiinteistöt yksityiselle palvelutuottajalle.
Kunnanhallitus teki asiasta periaatelinjauksen maanantain kokouksessaan.
Kunnanhallitus ei kuitenkaan maanantaina nimennyt mitään yhtiötä, vaan päätökseen kirjattiin ostajaosapuoleksi ”yksityinen palvelutuottaja”.
Myynnin ehdoksi kunnanhallitus sen, että ostaja rakentaa korvaavat tilat ja sitoutuu toteuttamaan riittävän laajat palvelut.

Jukka Ahdelma

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet