Mikkelin Kinnarin ja Visulahden liikennejärjestelyt muuttuvat tiistaista alkaen

Visulahden eritasoliittymän luona tehtävät rakennustyöt siirtävät liikennettä uusille reiteille ja vaikuttavat myös linja-autojen reitteihin.

Mikkelin Kinnarin ja Visulahden liikennejärjestelyt muuttuvat tiistaista alkaen

Mikkelissä Kinnarin ja Visulahden alueelle tulee tiistaista 29. lokakuuta lähtien uusia liikennejärjestelyjä. Järjestelyt tulevat voimaan kello 12 alkaen.

Kinnarin, Oravinmäen ja Visulahden eritasoliittymien alueelle tulevat järjestelyt johtuvat nykyisen eritasoliittymän luona tehtävistä rakennustöistä. Alueella puretaan nykyisiä tie- ja siltarakenteita sekä rakennetaan uutta valtatietä.

Järjestelyjä tehdään valtatiellä 5, kantatiellä 72 ja kaupungin katuverkossa.

Kantatien 72 saapuva ja lähtevä liikenne Viitostieltä Pieksämäen suuntaan siirtyy uudelle reitille, kun nykyinen eritasoliittymän poistuu käytöstä.

Liikenne siirtyy kulkemaan nykyisen Visulahden eritasoliittymän kautta. Oravinmäen alueella Juvantieltä Pieksämäen suuntaan kulkeva liikenne siirtyy osittain kaupungin katuverkolle.

Järjestelyt ovat voimassa syksyyn 2020 asti.

Muutoksia myös bussiliikenteeseen

Viitostien rakennustyöt vaikuttavat myös paikallisen linja-autoliikenteen reitteihin keskiviikosta 30. lokakuuta alkaen. Siihen saakka linja-autot kulkevat nykyisiä reittejä.

Paikallisliikenteen linjojen 2 ja 3 välillä Hallitustori–Tupala–Visulahti nykyisiä reittiosuuksia lyhennetään.

Launialan linjaosuudelle perustetaan uusi linja 12. Linjat eivät aja Salosaarentien kautta. Linjat 2 ja 3 käyttävät avattavaa kiertotieosuutta, ja linja 12 ajaa Juvantien kautta ja edestakaisin Launialankadun linjaa.

Jalankulku- ja pyöräteihin nyt tehtävät liikennejärjestelyt eivät vaikuta.