Mikkelin perussuomalaisten sihteeri eroaa puolueesta

Jorma Hartikainen paheksuu Jussi Halla-ahon maahanmuuttolinjaa ja ennustaa lähtijöitä olevan enemmänkin.

Jussi Halla-ahon valinta perussuomalaisten puheenjohtajaksi laukaisi hallituskriisin.
Jussi Halla-ahon valinta perussuomalaisten puheenjohtajaksi laukaisi hallituskriisin.

Mikkelin seudun perussuomalaisten sihteeri Jorma "Jiitee " Hartikainen ilmoittaa eroavansa puolueesta, koska Jussi Halla-aho valittiin puheenjohtajaksi.

— Halla-Ahon johtama puolue ei ole enää se rento ja uudistava porukka, johon muutama vuosi sitten liityin. Uskon, että näin ajattelevia on puolueessamme juuri nyt paljonkin — eroavia tulee olemaan paljon, Hartikainen kirjoittaa.

— Pöljää toimintaa on kaikissa puolueissa, puolueiden ulkopuolellakin, mutta halla-aholaisten kaltaista tavoitteetonta omien rivien repimistä ja puolueen tietoista hajottamista näkee harvoin.

Hartikainen paheksuu Halla-ahon maahanmuuttolinjaa, jonka katsoo perustuvan yksilöiden syyllistämiseen. Hän kehottaa myös Timo Soinia katsomaan peiliin.

— Persujen peli on menetetty vanhan ja uuden puheenjohtajan toimien takia pitkäksi aikaa — tässä höperehtimisessä en enää halua olla mukana,

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.