Notkuitko teininä Rantakylän koulun sisäpihalla? Kohta koulun keskiötä ei enää ole

Iso osa nykyisestä yhtenäiskoulusta, eli punatiilinen u-kirjaimen muotoinen rakennus puretaan kesäkuussa.

Jaakko Avikainen

Rantakylän yhtenäiskoulussa on kärsitty sisäilmaongelmista. Rehtori Eija Tynkkynen kantaakin huolta, että uuden rakentaminen tehdään nyt huolella.  – On niin monta huonoa esimerkkiä. Tulee paljon kalliimmaksi, jos koulu rakennetaan pariin kolmeen kertaan, Tynkkynen toteaa.
Rantakylän yhtenäiskoulussa on kärsitty sisäilmaongelmista. Rehtori Eija Tynkkynen kantaakin huolta, että uuden rakentaminen tehdään nyt huolella. – On niin monta huonoa esimerkkiä. Tulee paljon kalliimmaksi, jos koulu rakennetaan pariin kolmeen kertaan, Tynkkynen toteaa.

Rantakylän keskustassa näyttää ensi kesänä merkittävästi erilaiselta. Iso osa koulusta, eli punatiilinen u-kirjaimen muotoinen rakennus puretaan kesäkuussa.
Samalle paikalle Vanhamäentien suuntaisesti rakentuu vuoteen 2018 mennessä uusi osa yhtenäiskoulua.

Elina Raittila

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet