Mikkelin kansalaisopiston kursseille voi pian ilmoittaua

Kurssien ryhmäkokoja joudutaan pienentämään koronatilanteen vuoksi.

Mari Koukkula

Mikkelin kansalaisopistolla voi opiskella muun muassa kuvataiteita.
Mikkelin kansalaisopistolla voi opiskella muun muassa kuvataiteita.

Mikkelin kansalaisopiston kurssitarjonta on julkaistu ja ilmoittautuminen kursseille alkaa tiistaina 25. elokuuta, kerrotaan kansalaisopiston tiedotteessa.

Tarjolla on useita satoja eri kursseja. Kurssitarjonnassa on myös paljon sellaisia kursseja, joita ei ole aikaisemmin järjestetty.

Osalle kursseista voi ilmoittautua jo nyt. Esimerkiksi kielten jatkokursseille ja muutamille elokuun lopulla tai heti syyskuun alussa alkaville kursseille pääsee jo ilmoittautumaan.

Kurssitarjontaan voi tutustua opiston nettisivuilla. Kursseille voi ilmoittautua nettisivuilla, puhelimitse tai paikan päällä opistolla.

Kansalaisopisto noudattaa valtakunnallisia koronasuosituksia, mutta toivoo myös asiakkaiden huolehtivan omasta ja muiden turvallisuudesta.

Koronavirustilanne vaikuttaa kansalaisopiston syksyn toimintaan esimerkiksi siten, että joidenkin kurssien ryhmäkokoa joudutaan rajaamaan. Opistolta kerrotaan, että kurssiesitteessä mainitut opiskelijamäärät saattavat vielä muuttua. Kurssien varasijoille kannattaa ilmoittautua, sillä ryhmäkokoihin voi tulla muutoksia syksyn aikana.

Mikkelin kansalaisopistossa voi opiskella muun muassa näyttömötaiteita, kuvataiteita, kädentaitoja, kieliä, liikuntaa ja musiikkia.