Suur-Savon Osuuspankin Mikkelin konttorissa alkaa lokakuun alussa noin vuoden kestävä toimitilaremontti: Pankki on remontin ajan avoinna normaalisti

Pankissa on remontoitu aiemmin tänä vuonna uudet tilat päivittäisten raha-asioiden hoitoon.

Vesa Vuorela

Suur-Savon Osuuspankin remontti kestää noin vuoden.
Suur-Savon Osuuspankin remontti kestää noin vuoden.

Suur-Savon Osuuspankin konttorissa Porrassalmenkadulla Mikkelissä alkaa lokakuun alussa noin vuoden kestävä toimitilaremontti. 

Remontti on jatkoa uudistukselle, jossa on remontoitu aiemmin tänä vuonna uudet asiakastilat päivittäisten raha-asioiden hoitoon.

Konttori on avoinna normaalisti koko remontin ajan. Remontista aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa pankin päivittäistoiminnoille, Suur-Savon Osuuspankki kertoo tiistaina julkaisemassaan tiedotteessa. 

— Remontin valmistuttua konttorin etuosassa opastetaan ja neuvotaan asiakkaita muun muassa sähköisten kanavien käytössä. Pankkiin rakennetaan myös uudet neuvottelutilat, jotka sopivat sekä asiakastapamisiin että verkko- ja puhelinneuvotteluihin, Suur-Savon Osuuspankin hallintojohtaja Tero Pulkkinen kertoo. 

Lisäksi remontissa peruskorjataan henkilökunnan sosiaalitilat. Kiinteistöyhtiö korjaa rakennuksen julkisivua. 

Suur-Savon Osuuspankin Mikkelin konttorissa on lähes sata työntekijää. Konttorilla on noin 50 000 pankki- ja vakuutusasiakasta. 

Mikkelin pankkikonttorin remontin pääsuunnittelija on Arkkitehtitoimisto Heikki Kirjalainen. Rakennuttamisesta ja valvonnasta vastaa Suomen Controlteam. Pääurakoitsija on Rakennusliike V. Mättölä, LVI-urakoitsija JP Yhtiöt ja sähköurakoitsijana VM-Sähkö. Rakennusautomaation toteuttaa Fidelix.