Mikkelin ja Pieksämäen lähialueiden seurakunnat ovat valinneet kirkkovaltuustojen puheenjohtajat — Katso nimet tästä

Seurakuntavaaleissa äänestettiin viime marraskuussa.

Tuija Pauhu

Kuvituskuva seurakuntavaaleista.
Kuvituskuva seurakuntavaaleista.

Mikkelin ja Pieksämäen lähialueiden seurakunnat ovat valinneet kirkkovaltuuston- ja neuvoston puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat seuraavalle kaudelle.

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa kirkkovaltuuston puheenjohtaja on Petri Pekonen ja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Laura Jouhkimo. Kirkkoneuvoston puheenjohtaja on virkansa puolesta kirkkoherra, tuomirovasti Juha Palm ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja on Eeva-Riitta Hahtola.

Pieksämäen seurakunnan kirkkovaltuuston kokouksissa puheenjohtajan paikalla istuu tällä kaudella Mirja Kovanen. Varapuheenjohtajaksi kirkkovaltuusto nimesi Lassi Kiviluodon. Kirkkoneuvoston puheenjohtaja on kirkkoherra Anita Seppä ja varapuheenjohtaja Heikki Holopainen.

Juvan seurakunnassa kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Ilkka Asikainen ja varapuheenjohtajaksi Markku Karila. Kirkkoneuvoston puheenjohtaja on kirkkoherra Sirkka Pylkkänen ja varapuheenjohtaja Pekka Pärnänen.

Hirvensalmen seurakunnassa kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Tenho Kekkonen ja varapuheenjohtajaksi Pirkko Luntta. Kirkkoneuvoston puheenjohtaja on kirkkoherra Jukka-Pekka Sepperi ja varapuheenjohtaja Timo Marttinen.

Kangasniemen seurakunnassa kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Raija Vehmala ja varapuheenjohtajaksi Tero Marttinen. Kirkkoneuvoston puheenjohtaja on kirkkoherra Matti Tolvanen ja varapuheenjohtaja Kirsi Laitinen.

Mäntyharjun seurakunnassa kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin vuosille Kristiina Häkkänen ja varapuheenjohtajaksi Panu Karjalainen. Kirkkoneuvoston puheenjohtaja on kirkkoherra Ann-Maarit Joenperä ja varapuheenjohtaja Jaana Partio.

Puumalan seurakunnassa kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Anne Kietäväinen ja varapuheenjohtajaksi Minna Korhonen. Kirkkoneuvoston puheenjohtaja on kirkkoherra Helena Castrén ja varapuheenjohtaja Hanne Keijonen.