Saimaa-stadiumin Syke-työelämätapahtumassa on lukuisia huippupuhujia — Tänä vuonna järjestäjien tavoitteena on 4000 vierasta

Tapahtuma on suunnattu kaikille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita itsensä tai organisaationsa kehittämisestä.

Mikko Kankainen

Viime vuonna Syke-tapahtumassa kävi 2800 ihmistä.
Viime vuonna Syke-tapahtumassa kävi 2800 ihmistä.

Mikkelissä kuullaan torstaina 5. syyskuuta huippupuhujia, kun toista kertaa kaupungissa järjestettävä Syke-työelämätapahtuma valtaa Saimaa-stadiumin.

Tapahtuma on suunnattu kaikille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita itsensä tai organisaationsa kehittämisestä. Stadiumilla puhuu yhteensä 12 huippupuhujaa. Päivän aikana kuullaan muun muassa Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmannia, Suomen parhaaksi työpaikaksi valitun Vincit Oy:n perustajaa Mikko Kuitusta, yrittäjä Saimi Hoyeria sekä toimittaja-juontaja Ronja Salmea.

Tänä vuonna tapahtuman teemoja on neljä: yhteistyö, osaaminen, teknologia sekä ura ja yrittäjyys. Jokaisesta teemasta puhuu yhteensä kolme puhujaa. Puheiden lisäksi messuvieraat voivat jatkaa aiheeseen syventymistä työpajoissa.

— Tänä vuonna toimijoiden messuosastot ovat kolme kertaa suurempia ja osastoja on myyty yli kolmannes enemmän viime vuoteen verrattuna, toteaa tapahtuman tuottajana toimiva Saara Vauhkonen.

Viime vuonna Syke-tapahtumassa kävi 2 800 ihmistä. Tänä vuonna järjestäjien tavoitteena on, että Saimaa-stadiumilla vierailisi 4 000 ihmistä.

Syke-työelämätapahtuma Mikkelin Saimaa-stadiumilla 5. syyskuuta. Päivän ohjelma on maksuton.