Kaksi miestä loukkaantui vakavasti ulosajossa Juvalla — Rattijuopon ajama auto pyöri kolme kertaa katon kautta ympäri

Jaakko Avikainen

Kaksi miestä loukkaantui vakavasti ulosajossa Juvalla — Rattijuopon ajama auto pyöri kolme kertaa katon kautta ympäri

Kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti Juvalla sattuneessa henkilöauton ulosajossa. Onnettomuus sattui Levänomaisentiellä perjantai-iltana.

Päivystävä palomestari Ismo Vihro Etelä-Savon pelastuslaitokselta kertoo, että auto kierähti kolme kertaa katon kautta ympäri. Ensihoito kuljetti autossa olleet miehet keskussairaalaan.

He eivät juuttuneet kiinni autoon onnettomuudessa, mutta varmuuden vuoksi pelastajat irrottivat ajoneuvon katon saadakseen potilaat ulos ambulanssiin tarkastukseen.

Molemmat vietiin sairaalaan jatkotutkimuksiin, mutta hengenvaarallisia vammoja ei ole poliisin tiedossa.

Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksen mukaan poliisi epäilee asiassa rattijuopumusta, vammantuottamusta ja törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista.

Poliisi kertoi lauantaina tiedotteessa, että noin 30 -vuotias juvalaismies oli menettänyt sorapintaisella tiellä ajoneuvonsa hallinnan ja päätynyt mäenharjanteen jälkeen ojan penkalle.

Alkometripuhallus ajon jälkeen kuljettajalle oli tulokseltaan 0,51 promillea. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Onnettomuus sattui Levänomaisentien Ollikkalantien puoleisessa päässä ennen Luhjuksenmäkeä.

Hälytys tuli kello 19.23.

Karttaupotus ei osoita kolarin tarkkaa paikkaa, vaan se sattui merkin tietämissä. Jos kartta ei näy, katso se tästä.

Uutiseen on lisätty kello 21.59 poliisin tieto epällystä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden rikkomisesta. 18.5. kello 15.05 lisätty tiedot kuljettajan promillemäärästä, iästä ja kotipaikasta.