Sopua kirurgian työnjaosta Mikkelin ja Savonlinnan välillä ei löytynyt — Essote teki tarjouksen, joka ei riitä Sosterille

Neuvottelut jatkuvat viranhaltijoiden välillä. Selvitysmies esitti kolmea vaihtoehtoa. Kerralla asiat kuntoon -mallissa Savonlinnaan keskitettäisiin rintasyöpäleikkaukset.

Tuija Pauhu

Tiedotustilaisuudesta neuvotteluista kertoivat Sosterin valtuuston puheenjohtaja Ahti Myllys,
 Essoten valtuuston puheenjohtaja Eero Aho, Essoten hallituksen 
puheenjohtaja Aira Kietäväinen, Sosterin hallituksen 
puheenjohtaja Pekka Nousiainen, Essoten johtaja Risto 
Kortelainen, lääkintöneuvos Timo Keistinen ja Sosterin johtaja Panu Peitsaro.
Tiedotustilaisuudesta neuvotteluista kertoivat Sosterin valtuuston puheenjohtaja Ahti Myllys, Essoten valtuuston puheenjohtaja Eero Aho, Essoten hallituksen puheenjohtaja Aira Kietäväinen, Sosterin hallituksen puheenjohtaja Pekka Nousiainen, Essoten johtaja Risto Kortelainen, lääkintöneuvos Timo Keistinen ja Sosterin johtaja Panu Peitsaro.

Mikkelin ja Savonlinnan keskussairaaloitten kirurgian työnjaosta ei syntynyt yhteistä näkemystä tiistaina. Essoten ja Sosterin johtavat virkamiehet neuvottelivat asiasta Savonlinnassa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet