Hirvensalmen karting-hallissa ahkeroidaan talkoilla ja odotetaan suhisevia autoja — Sinivalkoinen rata on kuin formuloiden Monaco

Hirvensalmen Autourheilijat avaa Mikkelin seudun ensimmäisen sisäkarting-hallin tammikuussa, jos sähköautot saapuvat maailmalta ajoissa. Toimintaan on jo nyt käytetty 2500 talkootuntia.

Tanja Rihu

Rata rakennetaan 700 autonrenkaasta, jotka on, talkoilla tietenkin, maalattu sinivalkoisiksi.
Rata rakennetaan 700 autonrenkaasta, jotka on, talkoilla tietenkin, maalattu sinivalkoisiksi.

Sinivalkoisia autonrenkaita on avarassa tilassa loputtomiin. Suomi100 -teema näkyy väreinä Hirvensalmen karting-hallillakin.
Tasan 700 maalattua rengasta, joista ajorata rakennetaan, on juuri nyt siirretty hallin toiselle laidalle. Pohjaa hiotaan vielä ennen uutta maalipintaa.
— Pitää saada pitoa. Nykyinen pinta ei ole hyvä, Hirvensalmen Autourheilijoiden puheenjohtaja Kari Liimatainen perustelee.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet