Tutustu näköislehteemme — Avoinna kaikille viikonlopun ajan

Näköislehteen pääset helposti etusivun valikosta.

Länsi-Savon näköislehti on ilmaiseksi kaikkien luettavissa viikonlopun ajan. Näköislehti on sähköinen kopio painetusta lehdestä.

Länsi-Savon uudet verkkosivut avattiin tiistaina, ja viikonlopuksi avaamme sivujen sisällöt kokonaisuudessaan kaikkien tutustuttavaksi, myös normaalisti vain tilaajien käytössä olevan näköislehden.

Näköislehden löydät sivun yläpalkin näköislehti-linkin kautta.

Osalla tilaajista on ollut ongelmia näköislehteen kirjautumisen kanssa. Mobiilisovelluksen päivittäminen tuoreimpaan versioon tepsii useissa tapauksissa. Mikäli se ei auta, viikonlopun ajan kannattaa käyttää verkkosivujen näköislehteä. Vika saadaan korjattua maanantaina. Pahoittelut häiriöstä.

Olemme saaneet paljon palautetta uudesta sivustosta. Etenkin uudistunut ulkoasu on saanut käyttäjiltä paljon kiitosta. Palautetta voit antaa tästä.

Alla tietopaketti uuden sivustomme käytöstä.

Muuttaako uudistus Länsi-Savon mobiilisovellusta?

Älypuhelimiin ja tabletteihin ladattavat mobiilisovellukset ovat käytössä kuten ennenkin. Niiden kautta voi seurata päivittäistä uutisvirtaa sekä myös lukea päivän näköislehden. Varmista, että sinulla on uusin versio sovelluksesta käytössäsi, jotta kirjautuminen toimii oikein. Mobiilisovelluksen voit ladata käyttämästäsi sovelluskaupasta.

Missä voin hallinnoida tilaustani?

Henkilöasiakkaita palvelemme kokonaan uusituilla asiakaspalvelusivustoilla osoitteessa asiakaspalvelu.lansi-savo.fi. Tilaaja-asiakkaat pääsevät hallinnoimaan omia tilauksiaan uuden henkilökohtaisen asiakastilin kautta. Lue lisää asiakastilistä tästä.

Myös yritysasiakkaiden oma sivusto on uudistettu kevään aikana ja se löytyy osoitteesta yritysasiakkaat.lansi-savo.fi.

Miten verkkojuttuja kommentoidaan?

Verkkojuttuja voi kommentoida joko kirjautuneena käyttäjänä tai anonyymisti kirjautumatta. Kaikki kommentit ennakkomoderoidaan ennen niiden julkaisua. Verkkokeskusteluun voi nyt kirjautua esimerkiksi Facebook- tai Twitter-tunnuksilla tai Disqus-palvelun omilla tunnuksilla. Tällöin kommentoijan nimi näkyy kommentin yhteydessä.

Länsi-Savon verkkopalveluissa aiemmin käytössä olleet kommentointitunnukset eivät toimi enää uudessa verkkopalvelussa.

Kommentointi on mahdollista edelleen myös anonyyminä tai nimimerkin takaa. Tällöin viestin kirjoittamisvaiheessa tulee klikata kommentointilomakkeessa Nimi-riviä ja laittaa rasti kohtaan ”Kommentoin mieluiten anonyyminä”. Kommentoidessa tulee ilmoittaa myös sähköpostiosoite, joka jää vain toimituksen tietoon eikä sitä näytetä kommentin yhteydessä.

Vanhoilta sivustoilta siirretyissä verkkojutuissa ei ole kommentointimahdollisuutta teknisistä syistä johtuen.

Miten näköislehteä pääsee lukemaan?

Näköislehteen pääsee kirjautumaan verkkopalvelun etusivulta ylävalikon kirjaudu sisään -linkistä tai valitsemalla näköislehti-valikosta lehden.

Näköislehden lukeminen edellyttää voimassa olevaa tilausta sekä asiakastiliä.

Asiakastili on helppo luoda verkkopalvelun ylävalikon kirjaudu sisään –linkin kautta. Pääset luomaan tilin myös tästä.

Asiakastilin luomisen jälkee sinulla on kirjautumiseen tarvittavat käyttäjätunnus ja salasana. Nykyisille digi- ja yhdistelmätilaajillemme on lähetetty sähköpostitse tiedot asiakastilin käyttöönotosta.

Voit lukea aiheesta lisää myös täältä.

Näköislehden käyttöön liittyviin kysymyksiin löytyy vastauksia täältä. Voit olla tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakastunnuksia ei voi yhdistää verkkokommentointiin, eli et voi kirjautua verkkokommentointiin samoilla tunnuksilla.

Olen käyttänyt aiemmin verkkosivuilta löytyvää tapahtumakalenteria. Miten voin ilmoittaa tapahtumasta?

Verkon tapahtumakalenteri uudistettiin maaliskuun alussa. Sinne pääsee sivuston päävalikosta kohdasta Tapahtumat tai suoraan osoitteella lansi-savo.fi/tapahtumat.

Tapahtumia voi ilmoittaa kaikille avoimella ja ilmaisella verkkolomakkeella. Printtilehtien menosivuille tapahtumia otetaan vastaan ainoastaan Menoinfo-palvelun kautta. Toimitus valitsee printtilehdessä julkaistavat tapahtumat, verkossa julkaistaan kaikki hyvien tapojen ja lakien mukaiset ilmoitukset.

Paljon tapahtumia järjestävät voivat pyytää itselleen erilliset käyttäjätunnukset tapahtumakalenteriin, jolloin järjestäjä voi julkaista ja muokata tapahtumatietoja täysin itsenäisesti. Voit lähettää pyynnön samalla, kun ilmoitat tapahtuman avoimella lomakkeella.

Mistä voin lähettää juttuvinkin, Meidän menot -jutun tai ottaa yhteyttä?

Voit lähettää juttuvinkin täältä. Samalta sivulta löydät myös toimituksen muut yhteystiedot ja Meidän menot -lomakkeen.

Tilauksiin, jakeluun ja yksityishenkilöiden ilmoituksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Huomasin sivustolla virheen tai haluan antaa siitä muuta palautetta. Miten voin ottaa yhteyttä?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita. Voit lähettää palautetta tällä lomakkeella. Uusista sivuista voit antaa palautetta myös tämän jutun kommenttikentässä.

Millä selaimilla ja laitteilla sivusto toimii?

Sivusto on suunniteltu toimivaksi Google Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer, Mozilla Firefox ja Safari -selainten tuoreimmilla versioilla. Mobiililaitteissa eli älypuhelimissa ja tableteissa tuetaan Android Browserin, Google Chromen ja Safarin tuoreita versioita.

Jos sivusto ei vaikuta toimivan laitteellasi oikein, tarkistathan ensimmäiseksi, että internet-selaimesi ja laitteesi käyttöjärjestelmä ovat ajan tasalla.

Tomi Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.