Yksi kuoli ja neljä loukkaantui vakavasti kahden auton nokkakolarissa Puumalan Lietvedellä — Tien 62 molemmat kaistat ovat nyt normaalisti käytössä

Mari Koukkula

Yksi kuoli ja neljä loukkaantui vakavasti kahden auton nokkakolarissa Puumalan Lietvedellä — Tien 62 molemmat kaistat ovat nyt normaalisti käytössä

Yksi ihminen kuoli ja neljä loukkaantui vakavasti kahden henkilöauton yhteentörmäyksessä Lietvedentiellä Puumalassa. 

Sunnuntaina noin kello 15.30 sattuneessa onnettomuudessa autot törmäsivät toisiinsa Reimarintien risteyksen kohdalla. Alueella on nopeusrajoituksena 80 kilometriä tunnissa.

Molemmat ajoneuvot vaurioituivat onnettomuudessa pahoin.

Tie jouduttiin sulkemaan kokonaan liikenteeltä noin tunnin ajaksi pelastustöiden vuoksi.

Etelä-Savon pelastuslaitos tiedotti kello 17.10, että liikenne kulkee toista kaistaa pitkin, mutta toinen on suljettu. 

Vielä hieman jälkeen kello 21:n jälkeen liikennevirasto tiedotti, että toinen kaista on edelleen suljettu eli liikenteen käytössä on vain yksi kaista.

Lopulta kello 21.45 liikennevirasto ilmoitti, että tilanne on ohi ja molemmat kaistat käytössä.

Pelastustöihin osallistui useita ensihoidon ja pelastustoimen yksiköitä. Myös pelastushelikopteri saapui onnettomuuspaikalle.

Liikenneviraston tiedotteen mukaan onnettomuuspaikka on sillalta 1,7 kilometriä Hurissaloon eli Anttolaan ja Mikkeliin päin Reimaniementien kohdalla.

Lietvedentie on kantatie 62.

Jos karttaupotus ei näy, katso se tästä. Poliisin twiitin näet tästä.

Uutista on päivitetty kello 16.08: lisätty tieto nokkakolarista ja viidestä loukkaantuneesta. Kello 16.19 lisätty kartta, twiitti ja poliisin arvio liikennekatkon kestosta. Kello 16.45 kerrottu yhden ajokaistan olevan suljettuna. Kello 17.40 päivitetty tietoja nokkakolarista. Kello 18.25 lisätty tieto kuolonuhrista. Lisätty kello 21.47 tieto siitä, että toinen kaista on yhä suljettuna. Kello 21.54 lisätty tietoa siitä, että molemmat kaistat ovat liikenteen käytössä.