Ruoankuljetuspalvelu Wolt aloittaa Mikkelissä torstaina — Ruokaa voi tilata 15 eri ravintolasta

Woltin kuljetusalue on alkuun halkaisijaltaan noin 10 kilometriä.

Woltin ruokalähetit kulkevat joko polkupyörällä tai autolla. Lähetit eivät ole Woltilla työsuhteessa, vaan he työskentelevät esimerkiksi freelancereina tai oman firman kautta ja tekevät kuljetuksia silloin kun itse haluavat. 
Woltin ruokalähetit kulkevat joko polkupyörällä tai autolla. Lähetit eivät ole Woltilla työsuhteessa, vaan he työskentelevät esimerkiksi freelancereina tai oman firman kautta ja tekevät kuljetuksia silloin kun itse haluavat. 

Ruoankuljetuspalvelu Wolt aloittaa toimintansa Mikkelissä torstaina 14. marraskuuta.

Woltin avulla voi tilata ruokaa esimerkiksi kotiin tai töihin. Mikkelissä palvelussa on mukana 15 ravintolaa.

Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski kertoo, että Mikkelissä kuljetusalue on alkuun halkaisijaltaan noin 10 kilometriä.

— Se ulottuu keskusta-alueen lisäksi pohjoisessa Savisiltaan, idässä Visulahteen, lännessä Rantakylään sekä etelässä Tuukkalan tienoille. Seuraavaksi kuulemme mikkeliläisiltä palautetta siitä, minne päin kuljetusaluetta pitäisi laajentaa, kertoo Pankakoski tiedotteessa.

NETTI - Woltin toimialue Mikkelissä-01.jpg

Woltilla voi tilata ruokaa seuraavista ravintoloista Mikkelistä: Amarillo, Anfora, Burger King, Dragon Sheng, Eepin grilli, gastropub Eino, Hesburger, McDonald’s, Ramin konditoria, Rax, Kumari, Tasty, Rosso, Sakura sushi ja Subway Porrassalmenkatu.

Woltia on toivottu Mikkeliin jo pitkään

Palvelun käyttäjä tekee tilauksen Woltin nettisivuilla tai puhelinsovelluksessa. Käyttäjä valitsee haluamansa ravintolan ja annoksen ja maksaa sen jälkeen Woltille. Tieto tilauksesta menee ravintolan lisäksi lähetille, joka toimittaa annoksen ravintolasta asiakkaalle.

Tavallisesti Wolt perii palvelustaan kuljetusmaksun, mutta yritys tarjoaa alkuun ilmaiset kuljetukset sunnuntaihin 24. marraskuuta saakka.

Asiakas voi myös noutaa ruokansa suoraan ravintolasta.

— Mikkeli on meille luonnollinen uusi avaus. Paikalliset ovat toivoneet palveluamme alueelle jo pitkään, ja lisäksi Mikkelissä on hyvä kattaus mielenkiintoisia ja mainioita ravintoloita, sanoo Pankakoski.

Wolt on suomalainen teknologiayritys, joka tunnetaan ravintolaruoan tilaus- ja kuljetussovelluksestaan.

Se toimii 19 eri maassa ja 60 kaupungissa, ja Woltilla on yli 600 työntekijää.

Mikkeli on nyt seitsemästoista suomalainen kaupunki, jossa palvelu Wolt toimii.

Juttuun lisätty kartta kello 9.21.