Kunnanjohtajan hakuun jatkoaika Juvalla

Yhden hakukierroksen uskotaan riittävän.

Vesa Vuorela

Kunnanjohtaja Heikki Laukkasen paikkaa täytetään pian Juvalla. Hakuprosessiin otettiin hieman lisää aikaa.

Juva tekee päätökset uudesta kunnanjohtajasta huhtikuussa, mikäli kaikki sujuu suunnitellusti. Alkuperäinen aikataulu maaliskuusta on osoittautunut liian tiukaksi.

— Emme ehtisi käydä haastatteluja ja testauksia läpi maaliskuun aikana, joten siksi lisäaika on tarpeen, kunnanhallituksen puheenjohtaja Jaakko Hänninen (kesk.) sanoo.

Hakuaika tehtävään umpeutuu 1. maaliskuuta, joten hakijajoukko on pian selvillä. Kiinnostusta Juvaa vuodesta 1986 johtaneen Heikki Laukkasen seuraajaksi on ollut, mutta kiinnostuksen suuruutta ei Hänninen osaa tarkemmin arvioida.

— Meillä kun ei ole tästä asiasta oikein tuoretta kokemusta, lohkaisee Hänninen.

Hänninen on optimistinen sen suhteen, että yksi hakukierros riittää kunnanjohtajan löytämiseen.

— Yhteydenottoja ja keskusteluja on käyty kuitenkin runsaasti.

Käytännössä nykyinen kunnanjohtaja siirtyy eläkeelle jo keväällä pitämättömien vapaiden vuoksi.

— Harras toive on, että asiat ratkeaisivat huhtikuun valtuuston kokouksessa. Jos joudumme järjestämään uutta hakua, se menee jo kesään, Hänninen toteaa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.