Ensimmäinen tabloidi ilmestyi tänään - Länsi-Savo tarjoaa kahvit juhlan kunniaksi!

Länsi-Savo ilmestyi tiistaina ensimmäistä kertaa tabloidina. Tule tutustumaan uuteen lehteen kauppakeskus Akseliin!

Kristiina Tiippana

Länsi-Savo taitettiin maanantaina ensimmäistä kertaa tabloidikokoisena. Tiistaina ilmestynyttä uudenmallista lehteä pohditaan parhaillaan kauppakeskus Akselissa. Tervetuloa!

Ensimmäinen tabloidikokoinen Länsi-Savo ilmestyi tänään tiistaina.

Uuteen lehteen pääsee tutustumaan tiistaina Mikkelissä kauppakeskus Akselissa pidettävässä tilaisuudessa kello 10 - 17.

Vesa Vuorela

Päivä on alkanut kahvitarjoilulla, joka jatkuu kello 12:een. Aamupäivän tilaisuudessa ovat paikalla toimituksesta päätoimittaja Tiina Ojutkangas ja toimitusten päällikkö Sirpa Silmäri sekä mediamyynnistä myyntiryhmän päällikkö Kirsi Hotokka.

Päivän aikana Länsi-Savon eri toiminnot esittäytyvät Akselissa seuraavasti: kello 12 - 14 tilausmyynnin ja digitaalisten tuotteiden asiantuntijat liiketoimintajajohtaja Juhana Tikka ja myyntipäällikkö Tero Kumela, kello 14 - 15 mediamyynnistä myyntineuvottelija Mika Leppäaho, kello 14 - 16 jakelusta jakeluesimies Merja Laukkanen ja kello 14 - 17 toimituksesta verkkopäällikkö Kristiina Tiippana.

Mikkelin Kampparit ja Mikkelin Jukurit ovat myös mukana Länsi-Savon juhlapäivässä: Kamppareiden pelaajia on tavattavissa kello 10 - 12 ja Jukureiden pelaajia kello 12 - 15.

Lapset ja lapsenmieliset voivat taiteilla oman tabloidietusivunsa. Kaikkien piirtäjien kesken arvotaan lippuja elokuvateatteriin.

Perjantaina 5. helmikuuta Tiina Ojutkangas vastaa lukijoiden kysymyksiin Länsi-Savon Facebook-ryhmässä kello 10–11 ja 15–16. Länsi-Savon Facebook-ryhmä löytyy osoitteesta facebook.com/lansisavo.

Palautetta uudesta lehdestä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen tabloidi@lansi-savo.fi. Palautetta voi antaa päivisin myös palautenumeroon p. 0440 350 322 tai asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@lansi-savo.fi, puh. 015 350 3500.

Kristiina Tiippana

Osallistu keskusteluun

Länsi-Savo