Tilaajalle

Essote aikoo muuttaa Metsätähden vanhusten asumispalvelua — Suomenniemeläisten tunteet ovat kuumentuneet, lähihoitaja Nina Litmanen: ”Suivaannuttaa erittäin paljon ja pahalta tuntuu”

Sote-kuntayhtymä on päättänyt, että tehostettua palveluasumista ei enää jatketa yksikössä. Sen tilalla ikäihmiset voivat saada Metsätähdessä kevyen palveluasumisen tai perhehoidon palveluita. Kaavailut ovat saaneet suomenniemeläiset takajaloilleen. Aluejohtokunnan puheenjohtaja Antti Pakarinen ihmettelee, voivatko Essoten virkamiehet päättää muutoksesta itsenäisesti.

Risto Hämäläinen

— Metsätähden toimintaprofiili muuttuu vastaamaan palveluntarvetta. 
Tilat ovat tarkoituksenmukaiset toisenlaiseen asumismuotoon 
ikäihmisille. Tehostetun palveluasumisen tilalle voisi tulla esimerkiksi
 ammatillinen perhekoti. Metsätähdessä voitaisiin myös pilotoida 
uudenlaista yhteisöllistä asumista, kaavailee Essoten vanhus- ja 
vammaispalvelujen vt. johtaja Sari Teittinen.
— Metsätähden toimintaprofiili muuttuu vastaamaan palveluntarvetta. Tilat ovat tarkoituksenmukaiset toisenlaiseen asumismuotoon ikäihmisille. Tehostetun palveluasumisen tilalle voisi tulla esimerkiksi ammatillinen perhekoti. Metsätähdessä voitaisiin myös pilotoida uudenlaista yhteisöllistä asumista, kaavailee Essoten vanhus- ja vammaispalvelujen vt. johtaja Sari Teittinen.

Essoten Suomenniemellä olevan toimintakeskuksen Metsätähden keskeisin palvelutoiminta muuttaa muotoaan. Sote-kuntayhtymä on päättänyt, että tehostettua palveluasumista ei enää jatketa yksikössä. Sen tilalla ikäihmiset voivat saada Metsätähdessä kevyen palveluasumisen tai perhehoidon palveluita.