Rendel leviää 650 valkokankaalle Latinalaisessa Amerikassa — "Uskon, että Rendel kerää siellä paljon katsojia"

Tuottaja Miika Norvanto odottaa hyviä uutisia myös Aasiasta.

Jaakko Avikainen

Rendel-elokuva perustuu mikkeliläisen Jesse Haajan luomaan sarjakuvahahmoon.
Rendel-elokuva perustuu mikkeliläisen Jesse Haajan luomaan sarjakuvahahmoon.

Rendel-supersankarielokuva on myyty lähes kolmeenkymmeneen maahan. Suurin myynti kohdistuu Latinalaisen Amerikkaan, jossa elokuvateatterilevitys kohdistuu noin 650 valkokankaalle.

Lisäksi elokuva on myyty Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Ranskaan, Japaniin, Etelä-Koreaan, Malesiaan sekä Taiwaniin, tuotantoyhtiö Black Lion Pictures tiedottaa.

— Kiinnostus Rendeliä kohtaan osoittaa, että myös suomalainen supersankari voi menestyä kansainvälisesti. Erityisesti latinalaisamerikkalaiset fanit ovat odottaneet elokuvaa, ja uskon, että Rendel kerää siellä paljon katsojia, elokuvan ohjaaja, mikkeliläinen Jesse Haaja iloitsee.

Black Lion Picturesin tuottaja Miika Norvanto odottaa hyviä uutisia myös Aasiasta, sillä Kiinan osalta käydään parhaillaan neuvotteluja.

Elokuvan myyntiluvut julkaistiin American Film Market -tapahtumassa Los Angelesissa.

Rendel-elokuva sai ensi-iltansa Suomessa 22. syyskuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.