Pakettiauto ja rekka kolaroivat Mikkelintiellä Kangasniemellä - nosto haittaa liikennettä myöhemmin

Kylkikolari tapahtui noin kuusi kilometriä Läsäkoskelta Kangasniemen suuntaan maanantaiaamuna.

Arja Reinikainen

Ajoneuvojen kyljet osuivat toisiinsa onnettomuudessa.

Pakettiauto ja täysperävaunuyhdistelmä kolaroivat maanantaiaamuna Mikkelintiellä Kangasniemellä. Kylkikolari tapahtui suoralla tiellä noin kuusi kilometriä Läsäkoskelta Kangasniemen suuntaan.

Molemmat ajoneuvot luisuivat ojaan. Ajoneuvoissa oli kuljettajat, jotka eivät loukkaantuneet vakavasti. Kuljettajat kuljetettiin Mikkelin keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Hälytys onnettomuudesta tuli kello 6.41. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä paikalla.

- Nyt mahtuu ohittamaan paikan hyvin, mutta jossain vaiheessa maanantaina liikenne katkaistaa nostotöiden ajaksi. Tarkempi aika selviää, kun poliisikin on paikalla, palomestari Joni Himberg toteaa.

Poliisin tilannekeskuksesta todettiin iltapäivällä, että nosto-operaatio on liikennöitsijän vastuulla. Poliisilla ei ollut tietoa sen ajankohdasta.

Juttuun päivitetty kello 14.15 tiedot nostosta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.