Rattijuoppo kolhi henkilöautoa Rantakylän S-Marketilla ja poistui paikalta — Kuljettaja puhalsi lähes kahden promillen lukemat

Tuija Pauhu

Rattijuoppo kolhi henkilöautoa Rantakylän S-Marketilla ja poistui paikalta — Kuljettaja puhalsi lähes kahden promillen lukemat

Rattijuoppo kolhi henkilöautoa Rantakylän S-marketilla Mikkelissä tiistai-iltana. Rattijuoppo ajoi pakettiautoa, ja poistui paikalta kolhittuaan pysäköitynä ollutta henkilöautoa kello 18 aikaan.

Poliisi kertoo tiedotteessa, että se tavoitti autohavaintojen ja omien tutkimusten perusteella pakettiauton kuljettajan.

Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin tuloksen 0,86 milligrammaa litrassa eli 1,94 promillea.

Auton kuljettajaa epäillään alustavasti törkeästä rattijuopumuksesta ja liikennerikkomuksesta. Kuljettaja, joka on syntynyt 50-luvulla, määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Nuori rattijuoppo ajoi holtittomasti ilman korttia Pieksämäellä

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus kovalla nopeudella holtittomasti liikkuvasta henkilöautosta Pieksämäen keskustassa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Pieksämäen poliisipartio tavoitti epäillyn rattijuopon kuljettaman henkilöauton Savontiellä. Kuljettaja puhalsi alkometriin 1,65 promillen lukemat.

Poliisi epäilee häntä törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Henkilöllä ei ole ajo-oikeutta. Hän on syntynyt 90-luvun loppupuolella.

Pieksämäellä jäi tiistai-iltana kiinni myös pakettiautoa kuljettanut rattijuoppo. Poliisipartio päätti tarkastaa pakettiauton Keskuskadulla kello 22 aikaan.

Pakettiauton kuljettaja, joka on 90-luvulla syntynyt mies, puhalsi ajon jälkeen 1,3 promillea. Tarkkuusalkometrin tulokseksi tuli 0,55 milligrammaa litrassa alkoholia uloshengitysilmassa.

Mieshenkilöä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta vaan hän oli ajokiellossa toistaiseksi.

Mäntyharjusta varastettiin Nissan Sunny, havainnot hätänumeroon

Mäntyharjusta on varastettu henkilöauto tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Poliisilla ei ole tällä hetkellä tietoa tekijöistä.

Auto on harmaa Nissan Sunny vuosimallia 1988. Rekisteritunnus on MJL-705.

Se otettiin luvatta käyttöön Hakatieltä.

Poliisi tutkii asiaa moottorikulkuneuvon käyttövarkautena. Havainnot pyydetään ilmoittamaan suoraan hätänumeroon 112.