Pelti kolisi keskiviikkona iltapäivällä Pertunmaalla ja Mikkelissä: henkilöauto ja pakettiauto törmäsivät Hartolantien risteyksessä, auto ajoi ulos 15-tieltä

Kummassakaan onnettomuudessa ei sattunut henkilövahinkoja.

Mari Koukkula

Pelti kolisi keskiviikkona iltapäivällä Pertunmaalla ja Mikkelissä: henkilöauto ja pakettiauto törmäsivät Hartolantien risteyksessä, auto ajoi ulos 15-tieltä

Pertunmaalla sattui kolari Hartolantien risteyksessä ja Mikkelissä ulosajo Uudella Ristiinantiellä keskiviikkona iltapäivällä. Päivystävä palomestari Joni Himberg Etelä-Savon pelastuslaitokselta kertoo, että kummassakaan onnettomuudessa ei sattunut henkilövahinkoja.

Pakettiauto ja henkilöauto kolaroivat Pertuntien ja Hartolantien risteyksessä Pertunmaan kirkonkylässä. Henkilöauto oli menossa Kuortin suuntaan ja pakettiauto tuli Hartolantieltä, jossa on liikennemerkkinä kärkikolmio kääntyville.

Autojen keulat vaurioituivat sen verran, että ajoneuvot menivät hinauskuntoon. Liikenne-estettä ei ollut eikä pelastuslaitoksella juuri mitään raivattavaakaan. Palomiehet auttoivat autojen työntämisessä hinausauton kyytiin.

Ensihoito tarkasti pakettiautossa olleet kaksi ihmistä sekä henkilöauton kuljettajan paikan päällä, mutta ketään ei tarvinnut viedä jatkohoitoon.

Pertuntiellä, joka vaihtuu risteyksen jälkeen Kuortintieksi, on 60 kilometrin nopeusrajoitus. Hartolantiellä nopeusrajoitus on 60 kilometriä tunnissa.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Uudella Ristiinantiellä eli 15-tiellä Mikkelissä henkilöauto ajoi ulos tieltä suoralla tieosuudella. Auto jäi pyörilleen ojaan.

Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja, mutta kumpikaan ei loukkaantunut. pelastuslaitoksella ei tässäkään tapauksessa ollut juuri tehtävää, vaan käytiin tarkistamassa tilanne.

Tiellä on 80 kilometrin nopeusrajoitus.

Pertunmaan hälytys tuli kello 12.29 ja Mikkelin 14.01. Jos kartat eivät näy, katso ne tästä ja tästä.

Uusimmat uutiset