Rakentajamessut tulee taas Mikkeliin — lähes loppuunmyyty, mutta muutama mikkeliläisyritys mahtuu vielä mukaan

Messut pidetään pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna 22.—23. huhtikuuta.

Vesa Vuorela

Rakentajamessut pidetään Mikkelin jäähallissa pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna 22.—23. huhtikuuta.

Mikkelin Rakentajamessut järjestetään Mikkelin jäähallissa kolmatta kertaa. Messut pidetään pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna 22.—23. huhtikuuta.

Messut toteuttaa ExpoMedia Finland, joka on järjestänyt rakennusmessuja myös Lappeenrannassa kolmentoista vuoden ja Savonlinnassa viiden vuoden ajan.

Rakentajamessujen tiedotteen mukaan asumisen ja rakentamisen tapahtuma on näyttelytiloiltaan lähes loppuunmyyty. Vapaana vielä kolme-neljä paikkaa, ja messujärjestäjä toivoo vielä muutamia mikkeliläisyrityksiä mukaan messuille.

Paikallisten yritysten lisäksi messuille osallistuu näytteilleasettajina valtakunnallisesti toimivia yrityksiä.

Mukana on rakentamiseen, energiatehokkuuteen, remontointiin ja muihin kodin ylläpitotoimiin sekä parannuksiin erikoistuneita yrityksiä. Esittelyssä on uusinta tekniikkaa, tuotteita ja tietoa, viranomaispalveluja, rahoitus- vakuutuspalveluja ja paljon muuta.
Erityistä huomiota on kiinnitetty energiatehokkuuteen ja uusiutuvaan energiaan sekä asumisessa että liikenteessä.

Etelä-Savon Energia tuottaa messuille kolmen aiheen luentosarjan. Luentojen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijalle.

Mikkelin Rakentajamessut jäähallissa 22.—23.4. kello 10.00—16.00.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.