Astetta erikoisempia reseptejä Starboxista: halloween-piparit, punajuurilevite ja kurkumajuoma

Tavallisten piparkakkumuottien avulla syntyi verisiä miehiä, kummituksia ja mulkosilmiä.

Astetta erikoisempia reseptejä Starboxista: halloween-piparit, punajuurilevite ja kurkumajuoma

Halloweenia vietetään lokakuun lopussa, ja Starboxin Pappila-blogin pitäjä valmistautuu jo juhliin. Pappila-blogin pitäjä on ottanut perinteiset piparkakkumuotit käyttöön ja tehnyt niiden avulla verisiä miehiä, kummituksia ja mulkosilmiä.

Fashionette-blogin Anette Kokko innostui porvoolaisessa ravintolassa saamastaan punajuurilevitteestä ja päätti kokeilla sen tekoa itse. Levitteeseen tarvitaan vain kananmuna, punajuurien mehua ja tuorejuustoa.

Tiipiin Emmi-Riika on kuukauden verran kärsinyt tuloillaan olevasta flunssasta, joka on nyt äitynyt yskäksi. Hän yrittää sen nujertamista kurkumajuomalla. Emmi-Riikan tarjoiluehdotus on juoman nauttiminen raikkaassa syysilmassa rappusilla.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet