Mikkelissä murtauduttiin viime yönä kahteen autoon ja yksi henkilöauto anastettiin – Automurtoja tapahtunut Mikkelissä tällä viikolla ainakin kahdeksan

Uusien murtojen lisäksi toissayönä Mikkelissä murtauduttiin ainakin viiteen autoon. Itä-Suomen poliisi epäilee murtojen takana olevan samat tekijät.

Vesa Vuorela

Mikkelissä on tällä viikolla tehty ainakin kahdeksan automurtoa. Poliisi pyytää vihjeitä automurroista sekä anastetusta BMW-henkilöautosta.
Mikkelissä on tällä viikolla tehty ainakin kahdeksan automurtoa. Poliisi pyytää vihjeitä automurroista sekä anastetusta BMW-henkilöautosta.

Mikkelissä murtauduttiin torstaina 6. elokuuta aamuyöllä Vesitorninkadulla ainakin kahteen henkilöautoon, tiedottaa Itä-Suomen poliisi.

Lisäksi Kiiskimäenkadulta anastettiin avaimilla omakotitalon pihasta valkoinen BMW 320D Xdrive, jonka rekisterinumero OVN-280.

– Asuntoon on murtauduttu ja sieltä eteisestä on otettu auton avaimet. Asuntoon murtautumisen tekotapaa vielä selvitetään, toteaa Itä-Suomen poliisin rikosylikonstaapeli Saku Maaranen.

Toissayönä Mikkelissä murtauduttiin ainakin viiteen autoon. Osa autoista yritettiin anastaa ja osasta oli viety omaisuutta.

Näiden yhteensä kahdeksan automurron lisäksi Mikkelissä ei ole Maarasen mukaan ainakaan vielä tullut ilmi uusia automurtoja.

– Todennäköisesti tapaukset liittyvät toisiinsa. Murtojen takana epäillään olevan sama tekijä tai tekijät, Maaranen kertoo.

Tekijöistä ei ole vielä tietoa, ja poliisi pyytää havaintoja anastetun valkoisen BMW-henkilöauton liikkeistä suoraan hätänumeroon 112.

Muita asiaan liittyviä havaintoja voi ilmoittaa osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 415 232.