Matkailijat poimimaan mansikoita? Ehdota omaa ruokamatkailuideaasi

Ruoka on noussut yhdeksi merkittäväksi matkailutrendiksi ja myös Etelä-Savo haluaa yhä vahvemmin osansa tästä trendistä.

Mari Koukkula

Nyt kerätään kiinnostavia ja raikkaita ideoita ja tuotteita ruokamatkailuun.

Etelä-Savoon haetaan nyt ruokamatkailuideoita kilpailulla. Ruoka on noussut yhdeksi merkittäväksi matkailutrendiksi ja myös Etelä-Savo haluaa yhä vahvemmin osansa tästä trendistä.
Tarkoituksena on kerätä kiinnostavia ja raikkaita ideoita ja tuotteita ruokamatkailuun. Kilpailu jatkuu maaliskuun loppuun.
Asiantuntijaraati valitsee voittajan. Raadin kriteereinä ovat idean raikkaus, tuoreus, paikallisuus, tarinallisuus, luontolähtöisyys, uusi näkökulma, toteutettavuus sekä innovatiivisuus. Voittajalle on luvassa tuotepalkintoja.

Mikkelin ammattikorkeakoulun ja ProAgria Etelä-Savon tavoitteena on hakea uusia, luontolähtöisiä ruokamatkailutuotteita alueen matkailuyritysten käyttöön. Ruokamatkailuideoita Saimaan seudulle -hanke jatkuu lokakuuhun 2016.
Kilpailussa tulleita ideoita työstetään huhtikuussa Puumalassa. Alueen yrittäjien toivotaan tulevan mukaan jalostamaan ideat tuotteiksi.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.