Mikkelissä on tapahtunut kaksi varkautta – Juvalla ja Mäntyharjussa poliisi havaitsi kaksi törkeää liikennerikkomusta

Mikkelissä on tapahtunut kaksi varkautta, joista poliisi kaipaa havaintoja.

Johanna Erjonsalo

Mikkelissä on tapahtunut kaksi varkautta – Juvalla ja Mäntyharjussa poliisi havaitsi kaksi törkeää liikennerikkomusta

Mikkelissä Mannerheimintiellä sijaitsevaan liikekiinteistöön murtauduttiin keskiviikkona 15. heinäkuuta kuudelta illalla, kertoo Itä-Suomen poliisi.

Liikkeestä anastettiin pienehkö summa rahaa ja irtainta omaisuutta.

Mikkelissä tapahtui myös toinen varkaus tällä viikolla. Sakastinkujalta varastettiin auto tiistain kello 12 ja keskiviikon kello 13 välisenä aikana.

Kyseessä on harmaa Ford Fiesta -merkkinen auto, jonka rekisterinumero on ISG-196.

Poliisi kaipaa havaintoja kummastakin varkaudesta. Havainnoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen p. 0295 415 232.

Liikennenopeuden rikkominen ja rattijuopumus

Poliisi mittasi keskiviikkona iltapäivällä Viitostiellä Juvan Nuutilanmäellä 143 kilometriä tunnissa ajaneen henkilöauton. Tiellä on 80 kilometrin nopeusrajoitus.

Ylinopeutta ajaneessa autossa oli kuljettajan lisäksi yksi aikuinen ja kolme lasta. Auto pysäytettiin ja kuljettaja määrättiin ajokieltoon.

Keskiviikkona tapahtui toinen liikennerikkomus Mäntyharjussa, jossa pakettiauto törmäsi Kiepin sillan työmaan liikennevaloihin pysähtyneeseen henkilöautoon.

Perään ajanut pakettiauton kuljettaja oli alkoholin vaikutuksen alainen. Kyseessä oli törkeä rattijuopumus ja kuljettaja määrättiin ajokieltoon.

Törmäyksestä seurasi vähäisiä omaisuusvaurioita.