Tuomiokirkkoseurakunnan virastopalveluista osa keskitetään Kouvolaan — Kirkolliset toimitukset varataan edelleen paikallisesti

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan kirkkoherranviraston kaikki puhelinnumerot muuttuvat ensi vuoden alusta.

Julia Paasonen

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan jäsenten virkatodistuksiin, 
sukuselvityksiin ja rekisteröintipalveluihin liittyvät asiat siirtyvät Kouvolan aluerekisterin hoitoon.
Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan jäsenten virkatodistuksiin, sukuselvityksiin ja rekisteröintipalveluihin liittyvät asiat siirtyvät Kouvolan aluerekisterin hoitoon.

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan ja Juvan ja Kangasniemen seurakuntien kirkonkirjojen pito siirtyy vuoden vaihteessa Kouvolan aluerekisterille. Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan jäsenten virkatodistuksiin, sukuselvityksiin ja rekisteröintipalveluihin liittyvät asiat siirtyvät sen hoitoon.

Kirkollisten toimitusten varaukset hoituvat Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan kirkkoherranvirastossa entiseen tapaan.

Virkatodistuspalvelusta voi tilata Elää-todistuksen, sukuselvityksen tai sukututkimuksen. Rekisteröintipalvelusta seurakuntalaiset voivat kysyä neuvoa kirkollisten toimitusten lomakkeista, kastettavien nimien lainmukaisuudesta sekä tarkistaa kummikelpoisuuden, kertoo tuomiokirkkoseurakunta tiedotteessa.

Kouvolan aluekeskusrekisteriin saa yhteyden sähköpostilla aluekeskusrekisteri.kouvola@evl.fi. Virkatodistuspalvelut palvelevat puhelinnumerossa 040 765 4017 ja sähköpostitse virkatodistukset.kouvola@evl.fi. Rekisteröintipalveluihin saa yhteyden puhelimitse 040 849 2611 ja 040 7140 554.

Aluerekisterikeskus on avoinna maanantaista torstaihin kello 9—15.

Kaikki puhelinnumerot muuttuvat ja hautauspalveluihin varataan aika

Ristiäisten, häiden ja hautajaisten järjestelyt seurakunnan kanssa hoituvat edelleen paikallisesti Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan kirkkoherranvirastossa.

Muutos tulee kuitenkin puhelimitse asiointiin, sillä kaikki puhelinnumerot muuttuvat tammikuun alusta.

Hautauspalvelulla on kaksi puhelinnumeroa: 0400 143 280 ja 0400 143 281. Asiointi tapahtuu varaamalla palveluaika puhelimitse.

Virastoasioissa, kuten kaste- ja vihkivarauksissa, tilavarauksissa ja näihin liittyvissä laskutuksissa palvellaan puhelinnumerossa 0400 143 282.