Postipalvelut siirtyvät Raatihuoneenkadulta K-Supermarket Pikanttiin Mikkelissä

Posti ilmoitti reilu vuosi sitten sulkevansa Raatihuoneenkadun myymälänsä.

Onni Ojala

Kesällä 2019 Posti ilmoitti lakkauttavansa Mikkelin Raatihuoneenkadun postimyymälän.
Kesällä 2019 Posti ilmoitti lakkauttavansa Mikkelin Raatihuoneenkadun postimyymälän.

Posti sulkee oman myymälänsä Mikkelin Raatihuoneenkadulla, mutta sen palvelut siirtyvät parin korttelin päähän, Hallituskadulla sijaitsevaan K-Supermarket Pikanttiin.

Uusi postipiste avautuu 2. marraskuuta. Palveluvalikoima säilyy samana kuin Raatihuoneenkadun myymälässä ja aukioloajat noudattavat Pikantin aukioloaikoja. Se tarkoittaa, että postipalveluja on jatkossa saatavana kaikkina viikonpäivinä.

Yritysasiakkailla on mahdollisuus asioida myös Postin Mikkelin yrityspisteessä Ratakadulla.

Pikantin kylkeen avataan myös Omaposti-kioski, jossa on pakettiautomaattialue sekä itsepalvelupääte kirjeiden ja pakettien lähettämistä varten.

– Omaposti-palvelun avulla paketteja voi ohjata lähipostin sijaan itselle sopivimpaan palvelupisteeseen. Kaikkien palvelupisteidemme sijainnit voi tarkistaa Postin nettisivuilta, kertoo Postin palvelupisteverkoston johtaja Heiko Laubach tiedotteessa.

Muutoksen taustalla on Postin palvelupisteverkoston uudistuminen. Kesäkuussa 2019 Posti kertoi luopuvansa osasta omia myymälöitään. Mikkeli on yksi niistä.

Tällä hetkellä Mikkelissä on neljä täyden palvelun postia ja yhdeksän Postin automaattia, joista voi lähettää ja vastaanottaa paketteja.