Kahdeksan tarinaa Puulalta - ensimmäinen video nyt julki

Käy katsomassa, miten made käy pyydykseen Etelä-Savon maakuntajärvellä Puulalla.

Mikko "Peltsi" Peltola, Läsäkosken Kartano Oy;n yrittäjä Matti Huitila ja kuvaaja Mika Viitanen viettivät päivän kuvaten Puulan maisemia.

Tänään perjantaina on verkkoon ilmestynyt Puulasta kertovan videosarjan ensimmäinen osa.
Teemana on talvinen Puula. Videopätkässä Suomen suosituimmaksi radiojuontajaksi äänestetty Mikko ”Peltsi” Peltola ja kuvaaja Mika Viitanen ovat liikkeellä Puulalla varusteinaan lumikengät ja kamera.
Parivaljakko kuvasi kuukausi sitten Puulan maisemia ja tutustui paikallisen kalastajan kanssa muun muassa mateenpyyntiin.

Kahdeksan tarinaa Puulalta videosarja on markkinointituote, jota käytetään MIkkelin seudun ja erityisesti Etelä-Savon maakuntajärven Puulan tunnetuksi tekemiseksi.
Videosarjan ovat tilanneet Puulan seudun ympäristökunnat Kangasniemi, Hirvensalmi ja Mikkelin seutu.

Sarjaa voi seurata osoitteessa www.youtube.com/kalastuskanava ja www.youtube.com/visitmikkeli sekä instagramissa. Lisäksi sarja julkaistaan kuntien omilla netti- ja facebooksivuilla.

Videon näet myös tämän jutun yhteydessä.

Juttua on muokattu 4.3. kello 9.45. Jutussa esiintyvien henkilöiden nimet on korjattu oikeiksi.

Arja Reinikainen

Arja Reinikainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.