Koikkalan koulusta Juvalla tarjottiin huutokaupassa 7 777 euroa — Korkeimman tarjouksen tehnyttä ei toistaiseksi kerrota julkisuuteen

Koikkalan koulusta tehtiin yhteensä 30 tarjousta. Kunnanvaltuusto päättää kaupoista todennäköisesti syyskuussa.

Koikkalan koulu lakkautettiin viime keväänä.
Koikkalan koulu lakkautettiin viime keväänä.

Huutokaupassa olleesta juvalaisesta Koikkalan koulusta saatu korkein tarjous on 7 777 euroa. Tarjouksia tuli yhteensä 30 kappaletta.

Juvan kunnan vt. tekninen johtaja Vesa Kankkunen kertoo, että kunnanvaltuusto päättää myynnistä todennäköisesti kokouksessaan, joka pidetään 30. syyskuuta.

Kunnanhallitus käsittelee asian omassa kokouksessaan ensin, ja sieltä asia etenee lopulliseen päätöksentekoon valtuustolle.

Kankkunen ei toistaiseksi kerro, kuka korkeimman tarjouksen teki.

— Ostaja tulee julkisuuteen itse niin halutessaan. Kuntakin voi asiasta tiedottaa, jos ostajan kanssa niin sovitaan. Alkuviikon aikana asiasta ei ole ehditty ostajan kanssa keskustelemaan, Kankkunen sanoo.

Opetus lopetettiin Koikkalassa tänä keväänä liian vähäisten opiskelijamäärien vuoksi. Lukuvuonna 2018—2019 koulussa opiskeli 14 oppilasta.

Kaksikerroksisen koulurakennuksen lisäksi kaupattavaan kiinteistöön kuuluvat koulun pihalla sijaitseva varastorakennus ja noin 1,7 hehtaarin kokoinen tontti. Koulu on rakennettu vuonna 1938.

Juvan kunta huutokauppaa myös Vuorenmaan koulua, joka lakkautettiin vuonna 2016.

Vuorenmaan koulusta on tehty tällä hetkellä kaksi tarjousta, josta korkein on 1 000 euroa. Huutokauppa päättyy lauantaina 31. elokuuta kello 22 tai 3 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Luetuimmat