Marskin aukiolla pääsee nyt pelaamaan minigolfia — Kahvioyrittäjä Timo Romon golf-kaverit heittivät idean radasta Mikkelin keskustan lähellä

Viralliset avajaiset ovat lauantaina 26. toukokuuta, mutta rataa voi kokeilla jo sitä ennen.

Vesa Vuorela

Yrittäjän mielestä minigolf-rata mahtuu parakkien ja Otavankadun väliin mainiosti.

Marskin aukiolla kiven heiton päässä Mikkelin torilta pääsee nyt pelaamaan minigolfia.

Kahvio Marskin yrittäjä Timo Romo on asentanut kahvion edustalle, Urheilupuiston koulun parakkien ja Otavankadun väliselle nurmikolle täyden 18-reikäisen minigolf-radan. Sen lisäksi paikalla on kaksi "ruuhkarataa".

Viralliset avajaiset ovat lauantaina 26. toukokuuta, mutta rataa voi kokeilla jo sitä ennen.

— Se on käytössä jo nyt, vaikka pientä viimeistelyä tehdään vielä, Romo sanoo.

"Hyvin siihen mahtuu"

Timo Romo mietti minigolf-rataa ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten aloittaessaan Marskin kioski-kahvion yrittäjänä. Silloin hänen golf-kaverinsa heittivät, että lähellä ydinkeskustaa sijaitseva alue olisi radalle hyvä paikka. 

Kun Puumalan kirkonkylällä minigolfia tarjonnut yrittäjä lopetti toiminnan, Romo osti välineistön ja kysyi Mikkelin kaupungilta lupaa parakkien viereen jääneen nurmialueen vuokraamiseen. Se heltisi.

Hän ei pidä ongelmana, että Marskin aukiolla minigolfia pelataan parakkien ja vilkkaan tien puserruksessa.

— Puumalassa paikka oli vielä pienempi. Hyvin siihen mahtuu. 

Minigolfrata on auki kesäaikaan kahvilan tahtiin arkisin kello 6.30—21 ja viikonloppuisin 9—21.

Avajaispäivänä lauantaina 26.5. ohjelma alkaa kello 10. Luvassa on erilaisia kilpailuja, kuten mölkkyä ja tikanheittoa, ja makkaranpaistoa. Illalla pidetään golf-karaoke. Samalla alkaa koko kesän kestävä Marskin golfturnaus.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet