Verkkokeskusteluissa haaveillaan Burger Kingiä Mäkkäriltä jääviin tiloihin — ketjujohtajan mukaan Mikkeli on kiinnostava kohde

Kysyimme Burger Kingin ketjujohtaja Mikko Mollbergilta, onko ketjulla Mikkeliä koskevia suunnitelmia.

Mari Koukkula

McDonald´sin ravintolan toiminta Mikkelin keskustassa kauppakeskus Stellan kulmauksessa loppuu ensi elokuun lopussa.
McDonald´sin ravintolan toiminta Mikkelin keskustassa kauppakeskus Stellan kulmauksessa loppuu ensi elokuun lopussa.

Uutinen Mikkelin keskustan McDonald´s-ravintolan sulkemisesta on herättänyt runsaasti keskustelua Länsi-Savon verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.
Moni kommentoija on esittänyt toiveen, että pikaruokaketju Burger King rantautuisi Mikkeliin — kenties jopa McDonald´silta vapautuvaan tilaan kauppakeskus Stellaan.
Kysyimme Burger Kingin ketjujohtaja Mikko Mollbergilta, onko ketjulla Mikkeliä koskevia suunnitelmia.
Mollbergin mukaan suunnitelmissa ei ainakaan tällä hetkellä ole sijoittuminen Stellaan.
— Meillä on tavoitteena avata Mikkelissä jossain vaiheessa, mutta eri asia on, milloin ja mihin. Kaikkien asioiden täytyy tietenkin loksahtaa paikalleen, Mollberg kertoo.
Mitään aika-arviota Mikkeliin asettumisesta Mollberg ei vielä pysty antamaan.
— Näen Mikkelin ja sen seudun ihan positiivisesti, itsekin entiseksi mikkeliläiseksi tunnustautuva Mollberg sanoo.

McDonald´s-ketju irtisanoi Mikkelin keskustan ravintolan vuokrasopimuksen liiketaloudellisista syistä, kertoo ketjun viestintäjohtaja Heli Ryhänen.
— Ravintola olisi vaatinut tulevaisuudessa merkittäviä investointeja, jotka eivät olisi olleet liiketaloudellisesti kannattavia. Yrittäjä Hannu Summanen jatkaa edelleen McDonald’s-yrittäjänä ja omistaa Mikkelin Graanin ja Varkauden ravintolan.
Aiotteko jatkaa McDonald´sin toimintaa Mikkelin keskustassa jossakin toisessa tilassa, vai vetäytyykö ketju kokonaan keskustasta?
— Kartoitamme jatkuvasti hyviä liikepaikkoja. Mikkelissä investoinnit keskittyvät toistaiseksi Mikkelin Graanin ravintolaan, jossa on juuri aloitettu mittava remontti, joka kestää noin kuukauden.

Stellan kiinteistön omistavan Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen kertoi viime viikolla, että osuuskauppa kaavailee McDonald´sílta jäävään tilaan alustavasti Hesburger-konseptia, joko Hesburgerin itsensä tai Suur-Savon pyörittämänä.
Onko vuokranantajan näkökulmasta olemassa sitä mahdollisuutta, että Stellan McDonald´sin paikalle tulisikin toimijaksi Burger King?
— Kuten vastasin, kaikki on mahdollista vielä, Hämäläinen kertoo.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.