Vain elämää -kuvaukset tulevat taas Hirvensalmelle — Länsi-Savon tietojen mukaan mukana ovat Tuure Kilpeläinen, Evelina ja Pyhimys

Sarjan yhdeksäs tuotantokausi kuvataan kesäkuun alussa alkuperäisessä paikassa.

Mari Koukkula

Vain elämää -sarjaa kuvataan taas kesäkuussa Hirvensalmen Satulinnassa.
Vain elämää -sarjaa kuvataan taas kesäkuussa Hirvensalmen Satulinnassa.

Suursuosittu Vain elämää-musiikkisarja jatkuu syksyllä. Sarjan yhdeksäs tuotantokausi kuvataan ensi kesäkuun alussa alkuperäisessä paikassa Hirvensalmen Satulinnassa.

Länsi-Savon tietojen mukaan syksyn Vain elämää-kaudelle ovat tulossa mukaan ainakin Tuure Kilpeläinen, Evelina sekä Teflon Brothersista tuttu Mikko Kuoppala alias Pyhimys.

Kullakin tuotantokaudella mukana on ollut seitsemän artistia.

47-vuotias Tuure Kilpeläinen on levyttänyt viime vuosina Kaihon karavaani-yhtyeensä kanssa. Hänen viimeisimpiä hittejään ovat Autiosaari ja Tässä memee vielä hetki.
Kilpeläinen on myös säveltänyt kappaleita muun muassa Jonna Tervomaalle, Anna Puulle, Vesa-Matti Loirille ja Kari Tapiolle.

22-vuotias Evelina on levyttänyt useita radiohittejä, kuten Sireenit, Kylmii väreitä ja Sun vika. Hän on julkaissut yhden albumin, 24K.

Pyhimys (37) on tehnyt musiikkia sekä sooloartistina että Teflon Brothersin kanssa. Hän on myös sanoittanut useita hittibiisejä muille.

Vuodesta 2004 levyttänyt Pyhimys on julkaissut kymmenen albumia, joista uusin, Tapa poika, ilmestyi tänä keväänä.

Nelonen ja Satulinna hiljaisina

Nelonen ei vahvista Länsi-Savon tietoja.

— Keskitymme pian alkavaan ohjelman kahdeksanteen kauteen. Muuta sanottavaa ei tässä vaiheessa ole, viestittää tuottaja Meira Noronen Nelonen Mediasta.

Myös Satulinnan henkilökunta on vaitonainen asiasta.

— En kommentoi asiaa mitenkään, sanoo linnanrouva Raija Moilanen.

Hollantilainen formaatti

Vain elämää on 2010-luvun suosituin musiikki- ja viihdeohjelma suomalaisessa televisiossa. Hollantilaiseen formaattiin perustuva sarja esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012.

Tähän mennessä sarjaa on tehty kahdeksan tuotantokautta. Niistä kuusi on kuvattu Satulinnassa. Vuodesta 2017 alkaen sarjassa on ollut myös talvikaudella Espanjassa kuvattu tuotantokausi.

27. huhtikuuta alkavalla kahdeksannella kaudella ohjelmassa ovat mukana Terhi Kokkonen, Arttu Wiskari, Kasmir, Danny, Mira Luoti, Aki Tykki ja Sani.

Konsepti on pysynyt alusta saakka samana. Kullakin tuotantokaudella mukana on ollut seitsemän artistia, jotka ovat esittäneet omia, uusia versioitaan toistensa kappaleista.

Sarjasta on julkaistu myös kokoelmalevyjä, joita myytiin sarjan alkuvuosina satojatuhansia kappaleita. Artistikaarti on uudistunut jokaiselle tuotantokaudelle.

Poikkeus säännöstä on seitsemäs kausi. Silloin mukana olivat edellisten tuotantokausien suurimmat nimet Cheek, Kaija Koo, Toni Wirtanen, Jenni Vartiainen, Jari Sillanpää, Sanni ja Juha Tapio.

Vain elämää on palkittu vuoden parhaan viihde- ja musiikkiohjelman Venla-palkinnolla vuosina 2012 ja 2014.