Näin Lapinsalmen ylitys onnistuu ilman siltaa — Katso Mäntyharjun kuntatubettajan videolta, kuinka huimapää ylittää vesistön liinan päällä tasapainoilemalla

Kuvakaappaus videolta

Lappeenrantalainen tasapainoilija Markus Kiuru ylittää videolla Lapinsalmen omalla tavallaan.

Vesistön ylitys sujuu vaikka liinalla, jos siltaa ei ole käytettävissä. Lapinsalmen ylittäjä oheisella videolla on slackliningin eli liinalla tasapainoilun suomalainen pioneeri Markus Kiuru #MrKiuru.

Videon on tehnyt Mäntyharjun kuntatubettajaksi palkattu Adam Bellgrau, joka retkeili tuoreimman videon kuvauksiin Repoveden suuntaan Kouvolan puolelle. Lapinsalmen riippusilta sortui viime kesänä. Uutta ei ole vielä saatu, joten sisäänkäynti kansallispuistoon on talven ajan suljettu.

Mäntyharjun elinkeinoyhtiön toimitusjohtaja Eveliina Mäenpää kertoo, että Bellgrau talven ajan asuu Mäntyharjussa, seuraa paikallista elämänmenoa ja julkaisee videoita Youtubessa Visit Mäntyharju -kanavalla.

Hurjapäisiä juttuja pääsevät muutkin testaamaan, jos uskaltavat, sillä Mäntyharjun kirjastoon tulee lainattavaksi 15 metriä pitkä slackline eli tasapainoliina.

Näin kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan lajia.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet