Mikkelin torilla erikoinen ongelma - Porin tangot tulevat apuun

Vaakuna-rallin paisuminen hyvin kansainväliseksi toi mukanaan positiivisen pulman.

Mikkelin torilla ei ole kuin seitsemän lipputankoa. Partiolaiset nostivat niihin liput Veteraanijuhlassa huhtikuussa 2014.

Mikkelissä helmikuun lopussa ajettavan Vaakuna-rallin paisuminen hyvin kansainväliseksi toi mukanaan positiivisen pulman.

— Mikkelin torilla ei ole lipputangot kuin seitsemälle lipulle. Porista niitä kuitenkin on saatavissa lisää, kertoo rallin järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Hannu Hulkkonen.

Rallista tulee sen historian kansainvälisin. Mukaan kilpailijoita on tulossa yhdestätoista maasta. Ulkomaalaisia osanottajia tuo Mikkeliin Liettuassa peruutettu Euroopan mestaruussarjan osakisa.

Ralliin oli ilmoittautunut perjantai-iltaan mennessä 44 autokuntaa. Määrä tulee vielä kasvamaan olennaisesti, sillä ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 15. helmikuuta. Järjestävän seuran Mikkeli Urheiluautoilijoiden toive on saada kisaan mukaan noin puolentoista sataa kilpailijaparia.
Mukaan jo tässä vaiheessa on ilmoittautunut suurin osa kuljettajista, jotka ajoivat luokkiensa kärkisijoille kauden avauskisassa Rovaniemellä viimekertaisen Vaakuna-rallin voittajan Juha Salon johdolla.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.