Länsi-Savon juttu eläinkolmikon karkuretkestä syöksyi somehitiksi — juttuun liitetty video kiipesi Youtuben nousulistan kärkeen

Uutinen satukirjamaisesta näystä viehätti viikonlopun aikana sosiaalisessa mediassa.

Eläinkolmikon karkuretkestä kertonut Länsi-Savon verkkojuttu on noussut sivuston suosituimmaksi jutuksi ja melkoiseksi somehitiksi. Satukirjamaisesta näystä maantiellä nappasi kuvan ohikulkija Sami Hahl, joka oli aamulla kolmikon kohdatessaan matkalla töihin.

Juttu julkaistiin perjantaina.

Töihin matkalla ollut Sami Hahl ikuisti perjantaiaamuna Mäntyharjun Virransalmella ponin, aasin ja vuohen karkumatkalla.

Myös juttun liitetty video aasin, ponin ja vuohen karkuretkestä on ollut suosittu, ja se kiipesi Youtubessa trendaavan Nousussa -listan kärkeen. Näyttökertoja oli maanantaina iltapäivällä yli 77 000.

Trendaavat-listan videot määritellään Youtuben mukaan näyttökertojen määrän, katselualueen ja muiden tekijöiden mukaan. Tietyn päivän katsotuin video ei välttämättä ole ykköspaikalla.

Videon otti Timo Nyholm, joka myös saattoi karkulaisporukan kotiin.

Tiina Knaappila

Tiina Knaappila

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.