Eepin Grilli laajenee ennen joulua Rantakylään — "Rohkein mielin vaan", on yrittäjän asenne talvea ja kilpailutilannetta kohtaan

Laajenemisen aikataulu viivästyi uuden grillivaunun hankkimiseen liittyneiden ongelmien vuoksi.

Arttu Narinen ja Tuomas Eloranta ovat töissä Eepin Grillillä. Loppuvuodesta työntekijöitä tarvitaan lisää, kun yritys avaa Rantakylässä.

Puolitoista vuotta Mikkelin torilla hampurilaisia ja muuta pikaruokaa mikkeliläisille grillivaunusta tarjoillut Eepin Grilli laajenee Rantakylään.

Yrittäjä Esa-Matti Pietilä ei vielä tiedä tarkkaa päivää, mutta toiminta alkaa kirpputori Ajattoman parkkipaikalla joka tapauksessa vielä ennen joulua.

Uusi paikka on Puusepäntiellä Vanhan Otavantien vieressä. Siellä Eepin Grilli ei toimi vaunussa, vaan sopivaksi remontoidussa, jo ennestään paikalla olleessa torimyyntikopissa.

Pietilää ei huoleta, vaikka edessä on talvi, ja torilla kilpailijaksi tuli McDonald'sin paikalle Burger King.

- Sittenhän sen näkee, miten menee. Rohkein mielin vaan, Pietilä sanoo tulevaisuudesta.

Viime talvena tulosta rokotti se, ettei väki tiennyt grillivaunun olevan paikallaan myös talvella.

- Tänä talvena meidät jo muistetaan, Pietilä uskoo.

Uuden vaunun kanssa vaikeuksia

Pietilä kertoi jo kesällä laajentavansa Rantakylään, mutta aikataulu viivästyi uuden grillivaunun hankkimiseen liittyneiden ongelmien vuoksi.

Tammikuussa ostettu grillivaunu saatiin paikalleen torille vasta kesäkuun alussa, ja sen jälkeen hajosi kylmähuoneen moottori.

Kun aikaa ja rahaa on palanut, Pietilä ei ole pitänyt kiirettä Rantakylään tulon kanssa.

Kesäaikaan muuta asiakasta on niin paljon, ettei kuljetuksille enää jää aikaa.

Muuten toiminta pyörii hyvin. Töissä on 4-6 työntekijää, joista osa on kokoaikaisia ja osa osapäiväisiä. Rantakylässä avaaminen tarkoittaa yhden tai kahden uuden työntekijän palkkaamista.

Syyskuussa yritys aloitti kotiinkuljetuksen, jota jatketaan huhtikuuhun.

- Kesäaikaan muuta asiakasta on niin paljon, ettei kuljetuksille enää jää aikaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet