Pieksämäen onnettomuudessa kuoli 89-vuotias nainen, loukkaantunut nainen kuljetettiin helikopterilla Kuopioon ja mies ambulanssilla Mikkeliin

Onnettomuudessa loukkaantuivat 55-vuotias mikkeliläismies ja 51-vuotias mikkeliläinen nainen.

Arja Reinikainen

Onnettomuus tapahtui Mikkelintiellä Montolan kohdalla. Poliisin mukaan onnettomuuspaikalla on suora tie ja 80 km/h nopeusrajoitus.
Onnettomuus tapahtui Mikkelintiellä Montolan kohdalla. Poliisin mukaan onnettomuuspaikalla on suora tie ja 80 km/h nopeusrajoitus.

Pieksämäellä kahden henkilöauton nokkakolarissa kuoli 89-vuotias paikkakuntalainen nainen. Itä-Suomen poliisi kertoi asiasta keskiviikkoiltana. Nainen oli autossaan yksin, ja hän oli ajamassa Pieksämäen suuntaan.

Onnettomuudessa loukkaantuivat 55-vuotias mikkeliläismies ja 51-vuotias mikkeliläinen nainen. Toinen heistä kuljetettiin helikopterilla hoidettavaksi Kuopioon, toinen ambulanssilla Mikkeliin. Poliisilla ei ole toistaiseksi tietoa heidän vammojensa vakavuudesta.

Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta jatkavat edelleen onnettomuuden tutkintaa.

Alustavien tietojen mukaan pohjoiseen eli Pieksämäen suuntaan matkalla ollut auto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi etelään eli Mikkelin suuntaan ajaneeseen autoon. Poliisilla ei ole tietoa siitä, miksi auto suistui vastaantulevien kaistalle.

Ilmoitus onnettomuudesta tuli kello 14.45. Kartalla näkyy onnettomuuspaikan summittainen sijainti.

Otsikkoa muutettu kello 14.29. torstaina 26.7.

Luetuimmat