Todennäköisesti Venäjältä salakuljettu kissa saattoi tuoda harvinaisen sienitaudin savonlinnalaisperheelle — Ulkomailta tuodusta eläimestä saa helpommin zoonoosin eli eläimestä ihmiseen tarttuvan taudin

Eläinlääkäri Taru Hirvonen ei haluaisi yhtään enää kohdata sitä omistajien surua, kun sairas ulkomailta tuotu koira joudutaan lopettamaan. On harmillista nähdä varsinkin lasten surua.

Soila Puurtinen

Eläinlääkäri Taru Hirvosella on muitakin koiria kuin norwichinterrieri Vänni, sekarotuinen Ronja ja jackrussellinterrieri Nitro.
Eläinlääkäri Taru Hirvosella on muitakin koiria kuin norwichinterrieri Vänni, sekarotuinen Ronja ja jackrussellinterrieri Nitro.

Savonlinnalainen eläinlääkäri Taru Hirvonen ei kannusta ottamaan rescue-koiraa, eli ulkomailta pelastettua kulkukoiraa, joita tuodaan Suomeen esimerkiksi Virosta, Venäjältä, Romaniasta ja Espanjasta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet