Yle: Ivalon kuolonkolarin uhrit Mikkelissä opiskelleita eurooppalaisia

Onnettomuudessa kuolleiden kotimaat olivat Kreikka, Saksa ja Ranska.

Juha Kauppinen

Inarin Ukonjärven kohdalla kuolonkolari sattui lauantaina. Turma tapahtui aamupäivällä valtatie 4:llä Ivalosta pohjoiseen.
Inarin Ukonjärven kohdalla kuolonkolari sattui lauantaina. Turma tapahtui aamupäivällä valtatie 4:llä Ivalosta pohjoiseen.

Mikkelin ammattikorkeakoulusta vahvistetaan Yle uutisille, että onnettomuudessa kuolleet olivat koulun opiskelijoita. Kuolleiden kotimaat olivat Kreikka, Saksa ja Ranska.

Rattijuopumuksesta epäilty on Saksan kansalainen. Hän on edelleen sairaalahoidossa, eikä häntä ole päästy kuulustelemaan. Toisessa autossa matkustaneet kolme henkilöä ovat kaikki suomalaisia ja edelleen sairaalahoidossa.

Ylen mukaan Lapin poliisi jatkaa onnettomuuden selvittämistä ja epäilee onnettomuusautoa kuljettanutta saksalaista opiskelijamiestä rattijuopumuksesta, kuolemantuottamuksesta, vammantuottamuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota Ivalon onnettomuudesta enempää.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.